Relaxbanken | Ergonomisch Zitspecialist | Zitwereld

26 artikelen  Relaxbanken kopen bij Zitwereld in Roden

Op zoek naar een relaxbank die uitermate goed past bij uw lichaam en geest? U bent bij Zitwereld in Roden aan het juiste adres! Vol trots presenteren wij u onze collectie relaxbanken. Onze relaxbanken zijn van hoogstaande kwaliteit. Stuk voor stuk uniek doordat onze ambachtsmannen aan iedere bank individuele aandacht schenken. Dit doen wij om het ergonomisch comfort van onze banken te garanderen. Bij Zitwereld in Roden heeft u een ruime keuze in lounge- en hoekbanken die u naar eigen wens kunt samenstellen. Kom snel kijken in onze 5000 m2 showroom waar u zich op een veilige manier kan laten inspireren door ons relaxbanken assortiment!

Luxe relaxhoekbanken

In ons ruime, moderne assortiment relaxbanken vindt u ook een zorgvuldige selectie aan hoekbanken. Een hoekbank is niet meer weg te denken uit het interieur van een gemiddeld Nederlands huishouden. Met een luxe relaxhoekbank die bovendien super ergonomische eigenschappen heeft, haalt u het maximale uit uw ruimte en geeft u uw ruimte extra sfeer. Daarnaast zijn alle hoekbanken ook nog eens echte eyecatchers. De hoekbank past gegarandeerd bij uw eigen stijl en interieur, doordat u uw eigen relaxbank kan samenstellen.

Bent u op zoek naar een moderne hoekbank? Bezoek dan onze 5000 m2 showroom in Roden. Ons assortiment varieert van 3-zitters tot 5-zitters en van hoekbanken met leren bekleding tot hoekbanken met stoffen bekleding. Kortom, stel uw ideale luxe hoekbank samen, want alles is mogelijk bij Zitwereld !

Relaxbanken van leer

Bankstellen van leer hebben een erg fijne eigenschap; ze zitten zeer comfortabel. En ze zijn niet alleen comfortabel, maar ook zeer duurzaam. Als u een leren bank goed onderhoudt kan de bank wel tientallen jaren meegaan. Met een natte doek kunt u de leren relaxbank eenvoudig onderhouden en schoonmaken, zo simpel is het. Bij ons heeft u een ruime keuze aan het soort leer en de kleuren ervan. Gaat u voor klassiek of industrieel? Welke stijl u ook kiest, leren relaxbanken zijn tijdloos en voegen een fantastische sfeer toe aan uw huis.

Relaxbanken waarop u echt volledig tot rust komt

Met een volle agenda en de drukte van alledag is het soms lastig om ontspanning te vinden. Een bankstel waarop uw vrienden, familie en uzelf volledig kunnen ontspannen is dan ook zeker geen overbodige luxe. Relaxen doen we namelijk niet alleen door activiteiten buitenshuis, maar ook door lekker te ontspannen op de bank. Thuis willen we wegdromen bij onze favoriete muziek of onszelf verliezen in een goed boek of een geweldige Netflix-serie. Dat helpt ons te ontspannen. Met een relaxbank met ergonomische comfort van Zitwereld kunt u eindelijk eens ontspannen zitten of liggen op een bankstel die volledig op uw wensen en lichaam is afgestemd. U wilt toch ook een bank waarop u écht kunt ontspannen?

Een relaxbank online bestellen? Wij raden het beslist niet aan!

Een relaxbank online bestellen is bij ons niet mogelijk en dat heeft een goede reden. Een relaxbank is namelijk, net als een sta-op-stoel, altijd maatwerk, waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen en de rest van het interieur. Daarom adviseren wij u een afspraak te maken of een terugbelverzoek achter te laten als u een relaxbank hebt gevonden op onze website. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken over de gewenste relaxbank(en). Onze adviseurs weten precies welke bank goed past bij uw situatie en helpen u graag verder in de zoektocht naar een ideale relaxbank.

Zitwereld: hét grootste assortiment relaxmeubelen van Noord-Nederland

Een bankstel of hoekbank wilt u natuurlijk testen en ervaren. In onze showroom bieden wij u de kans om op een veilige manier de banken eens in het echt te ervaren. Onze adviseurs leggen u daarnaast alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxbanken uit. Onze adviseurs hebben al jaren ervaring met het vinden van de juiste relaxmeubelen voor uw lichaam. Ze kunnen u van een uitstekend en gericht advies voorzien.

Onze showroom bevindt zich in Roden en is goed bereikbaar vanuit zowel Groningen, Drenthe als Friesland. Bent u dus op zoek naar een fantastische showroom met relaxbanken in Noord-Nederland, bezoek ons dan aan de Westeresch 12-14 te Roden. U bent van harte welkom!

Contact opnemen