Bruine Relaxfauteuils | Relaxstoelen | Leer & Stof | Zitwereld

28 artikelen  

Verwijder alle


Een relaxfauteuil, ook wel een leunstoel genoemd, wordt vaak in de woonkamer als zitplaats bij de bank geplaatst, maar een relaxfauteuil staat ook mooi in de hal of slaapkamer. Wij bieden collecties van bruine relaxstoelen in diverse materialen, stijlen en kleuren bruin, zoals cognac, lichtbruin of donkerbruin. U kunt de relaxfauteuil geheel naar eigen wens samenstellen.

Een bruine relaxfauteuil die bij u past

Wij van Zitwereld in Roden geven u de mogelijkheid om zelf de look van uw nieuwe bruine fauteuil te creëren. Zo bekijken we met u welk materiaal geschikt is voor de nieuwe fauteuil. Misschien zoekt u een warme stoel met materiaal van stof of heeft u liever een luxe leren stof die makkelijker te onderhouden is. Gaat uw voorkeur uit naar een draaifauteuil of een staand model?

Sommige stoelen bieden de keuze uit elektrische of handmatige verstelling, of hebben een sta-op functie. Bij Zitwereld in Roden is veel mogelijk. Onze adviseurs zorgen ervoor dat uw nieuwe aanwinst past binnen uw interieur past en aansluit bij uw persoonlijke wensen. Toch een andere kleur bekijken? Bekijk dan hier het complete aanbod van relaxfauteuils.

Verschillende kleuren bruin

Onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren bruin. Zo kunt u kiezen voor een cognac bruine relaxstoel, een donkerbruine relaxstoel of een lichtbruine relaxstoel. De kleuren van de stoelen op de webshop kunnen verschillen van de daadwerkelijke kleur. Daarom adviseren wij u een bezoek te brengen aan onze showroom.

Waarom bestelt u uw nieuwe bruine fauteuil niet online?

Wij van Zitwereld zijn van mening dat een goede relaxfauteuil altijd maatwerk is waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met eigenschappen van uw lichaam. Wij weten precies welke stoel past bij uw situatie. Daarom hebben we er voor gekozen dat de relaxfauteuils alleen in onze winkel gekocht kunnen worden. Zo doet u altijd een aankoop waar u zeker geen spijt van zal krijgen.

In de winkel zullen wij samen met u gaan kijken naar:

- Beenlengte

- Functionaliteiten

- Conditie

- Zitgedrag

- Smaak

Advies op maat van de expert

In onze showroom vindt u hét grootste assortiment met de beste relaxfauteuils van Noord-Nederland. Hierdoor vind u altijd een exemplaar dat aan uw wensen voldoet. Op deze pagina kunt u ons aanbod bruine fauteuils bekijken. Wanneer u de stoel van uw dromen heeft gevonden kunt u een afspraak maken door het invullen van ons contactformulier of u kunt terugbelverzoek achterlaten Wij helpen u graag met uw keuze door professioneel advies te geven. Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen