Elektrische Relaxfauteuil kopen | Zitwereld

24 artikelen  

Verwijder alle


Elektrische Relaxfauteuil kopen

Op zoek naar het ultieme gemak en comfort voor thuis? Dan zijn de elektrische relaxstoelen van Zitwereld écht iets voor u! Een groot deel van onze relaxfauteuils zijn elektrisch verstelbaar te verkrijgen. Hieronder hebben wij voor u een selectie gemaakt uit ons totale assortiment relaxfauteuils. Al onze fauteuils worden op maat gemaakt zodat de stoel te alle tijde past bij uw lichaam. Oriënteer online en bezoek de winkel of maak vooraf een afspraak met één van onze zitspecialisten.

Verstelbare relaxstoelen zorgen voor extra comfort

Elektrisch verstelbare relaxstoelen zorgen voor extra comfort. U kunt de stoel namelijk precies instellen op de door u gewenste zithouding. Prettig voor het comfort, maar ook zeker belangrijk voor uw lichamelijke gezondheid. Wist u dat verschillende onderzoeken uitwijzen dat lang zitten vergelijkbaar is met roken? Zeker als je vergelijkt wat de lichamelijke gevolgen zijn op lange termijn. Een slechte zithouding is namelijk een van de dingen die je lichamelijke houding in stand houdt of zelfs verergert en daar krijg je lichamelijk ongemakken van, zoals rug- en nekklachten. Met een elektrische relaxfauteuil wordt het een stuk eenvoudiger. Uw lichaamshouding is met een op maat gemaakte relaxfauteuil optimaal en u kunt de fauteuil ook nog eens eenvoudig verstellen.

De elektrische relaxfauteuils bij Zitwereld

Onze elektrische relaxfauteuils zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Hieronder een opsomming van de uitvoeringen:

  • Elektrische fauteuils met 1 motor
  • Elektrische fauteuils met 2 motoren (elektrische stoel met sta-op hulp)
  • Elektrische fauteuils met meer dan 2 motoren
  • Elektrische fauteuils met snoer
  • Elektrische fauteuils op accu

Zoals u ziet zijn er verschillende motoren mogelijk. Meer informatie over de verschillen tussen motoren en de voordelen van iedere uitvoering vindt u in onze blog. Klik hier om onze blog over de verschillende motoren van elektrische fauteuils te lezen

Gebruiksvriendelijkheid door geïntegreerde bediening en accu-optie

Steeds vaker worden elektrische fauteuils voorzien een ingebouwde bediening of wordt deze bedieningsvorm als optioneel aangeboden. Dit is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook bevorderlijk voor het uiterlijk van de fauteuil. Daarnaast kan in veel gevallen een elektrische relaxfauteuil voorzien worden van een accu. Hierdoor hoeven er geen snoeren op de vloer te liggen en ziet de stoel er in zijn geheel 'strak' uit.

Elektrische stoel voor ouderen

Hoe ouder een mens wordt, hoe meer het lichaam normaal gesproken gaat tegenstribbelen bij de dagelijkse handelingen. Hier hoort natuurlijk ook het opstaan uit een stoel bij. Een elektrische relaxfauteuil maakt het u allemaal een stukje gemakkelijker. De sta-op functie geeft u letterlijk een duwtje in de rug en zorgt ervoor dat het opstaan uit uw stoel een stuk soepeler gaat. Uw spieren en gewrichten worden een stuk minder belast. Een elektrische sta-op stoel is dus bij uitstek de meest geschikte fauteuil voor veel ouderen.

In onze showroom hét grootste assortiment elektrische fauteuils van Noord-Nederland

Een elektrische relaxfauteuil wilt u natuurlijk altijd testen en ervaren. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes, eigenschappen en voordelen van de elektrische relaxfauteuils uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien zodat u een elektrische fauteuil krijgt die perfect past bij uw lichaam.

Contact opnemen