Gele Relaxfauteuils | Relaxstoelen | Leer & Stof | Zitwereld

2 artikelen  

Verwijder alle


Een relaxfauteuil, wordt vaak gezien als een luxe eenzitter ten aanvulling van de comfortabele bank die in vrijwel elk Nederlands huishuiden staat. Daarnaast kan de fauteuil natuurlijk ook prima worden geplaatst in de hal of slaapkamer. Wij bieden collecties van gele relaxstoelen in verschillende stijlen en modellen. Wij van Zitwereld bieden u de mogelijkheid om uw ideale stoel geheel persoonlijk samen te stellen.

Een gele relaxfauteuil die volledig op uw lichaam en wensen is afgestemd

Bij 50+land in Roden kunt u de ideale relaxstoel uitzoeken. Zo bekijken we met u welk materiaal u fijn vind voor de fauteuil. Zo bieden wij luxe leren fauteuils maar ook fauteuils in vrolijke stoffen kleuren. Gaat uw voorkeur uit naar een draaipoot een sterpoot? Heeft graag een handmatige of elektrische bediening? Bij 50 plusland in Roden is veel mogelijk. Onze specialisten staan voor u klaar en zorgen ervoor dat uw nieuwe relaxfauteuil perfect bij uw interieur past en aansluit bij uw persoonlijke wensen. Toch is anders dan een gele relaxfauteuil? Bekijk hier het complete aanbod aan relaxfauteuils.

Waarom uw nieuwe fauteuil niet direct online bestellen?

Bij Zitwereld zijn we van mening dat de ideale relaxstoel bij uw lichaamsbouw moet passen. Onze specialisten weten precies wat daar voor nodig is en kunnen samen met u bepalen welke stoel past bij uw situatie en uw specifieke smaak. Daarom adviseren wij u ook naar onze winkel te komen.

In de winkel zullen wij samen met u gaan kijken naar een stoel die aansluit op uw:

- Beenlengte

- Functionaliteiten

- Conditie

- Zitgedrag

- Smaak

De grootste showroom met relaxfauteuils van Noord-Nederland

Bij onze showroom in Roden vindt u hét breedste assortiment met de beste relaxstoelen van Noord-Nederland. U vind altijd een relaxfauteuil die bij uw past!

Een relaxfauteuil wilt u natuurlijk altijd zelf uitproberen en vergelijken. Kom gerust langs in onze showroom of maak hier een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen