Grijze Relaxfauteuils | Relaxstoelen | Leer & Stof | Zitwereld

26 artikelen  

Verwijder alle


Een grijze relaxfauteuil (ook wel relaxstoel genoemd) brengt u het ultieme comfort in een modieuze kleur. Relaxstoelen kunt u bij Zitwereld zelf samenstellen. Met uw smaak creëert u zelf de look van de stoel. De stof, de tint grijs en het materiaal van de poot, kunt u zelf uitkiezen. Zo past uw nieuwe stoel bij uw interieur en bij u persoonlijke wensen.

Ultiem comfort met een grijze relaxstoel

Het is belangrijk dat een relaxstoel goed bij uw lichaam past. Als de relaxstoel niet goed op maat is gemaakt kan dat vervelend aanvoelen. Daarom worden de grijze relaxfauteuils op maat gemaakt. Zo kijken onze adviseurs wat het beste bij uw lichaam past, en wat het meest comfortabel voor u is.

Grijze relaxstoelen & fauteuils voor uw interieur

Met een mooie grijze relaxstoel kunt u een ruimte helemaal tot leven brengen, het past bij ieder interieur. Het kan een mooi aanvulling zijn naast een bank, of ander meubilair. Iedere ruimte is anders en daarom bieden wij een breed assortiment aan verschillende soorten stoelen. Wilt u een retro look, ga dan voor een designstoel met een verchroomd onderstel. Toch liever een rustige look, ga dan voor een klassiek design van mooi grijs leer.

Waarom bestelt u een grijze relaxfauteuil niet online?

Een grijze relaxstoel is een hele persoonlijke aankoop en er moet met een aantal elementen rekening worden gehouden. Niet alleen of u grijze stof of grijs leer wilt, maar ook afmeting en functionaliteiten zoals:

  • Zitgedrag
  • Zithoogte
  • Ondersteuning
  • Bekleding (grijs leer, stof, kunstleer)
  • Conditie

Wilt u meer weten over hoe u de perfecte grijze relax fauteuil kan vinden? Lees onze blogs voor veel handige tips!

In onze showroom hét grootste assortiment relaxfauteuils van Noord-Nederland

Een relaxfauteuils wilt u natuurlijk testen en ervaren. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxfauteuils uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien.