Grijze Sta op Stoelen | Sta op Fauteuils in Leer & Stof | Zitwereld

6 artikelen  

Verwijder alle


Een grijze sta op stoel, ook wel sta op fauteuil genoemd, biedt u het beste op het gebied van zit en sta op comfort. Deze soort seniorenstoelen zijn zo gemaakt dat u met gemak kan zitten en opstaan. Dit kan dankzij de kleine, krachtige motor die de stoel voor u kantelt. Wij hebben een groot aanbod aan grijze sta op stoelen, van grijs leer, kunstleer en grijze stof. Een goede sta op stoel past perfect bij uw lichaam, waardoor u verzekert bent van het ultieme zit comfort. Bezoek de showroom om al onze grijze sta op stoelen te bekijken!

Uw eigen grijze sta op stoel samen stellen

Het is belangrijk dat u een sta-op stoel kiest die goed bij uw lichaam past. Als uw grijze sta op stoel niet goed op maat is gemaakt kunt u er last van krijgen. Daarom worden de sta op stoelen in het grijs op maat gemaakt, zo garanderen wij dat een sta op stoel perfect op u is ingesteld. Onze adviseurs kijken wat het beste bij uw lichaam past en wat u het meest comfortabel vindt.

Naast het comfort is een grijze sta op stoel ook erg mooi en past binnen ieder interieur. U heeft de mogelijkheid om de perfecte stoel te ontwerpen, met de grijze bekleding goed bij uw wensen past. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit grijs leer of kunstleer, wat makkelijker schoon te houden is. U kunt ook uit verschillende grijze stoffen kiezen, dit kan zachter aanvoelen.

Waarom moet u een grijze sta op stoel niet online bestellen?

De keuze van een grijze sta op stoel is heel persoonlijk en afhankelijk van uw lichaam. Daarom houden onze adviseurs rekening met het de volgende onderdelen bij het maken van uw stoel, zodat alles perfect op uw lichaam aansluit:

  • Zithhoogte
  • Zitgedrag
  • Ondersteuning
  • Conditie
  • Bekleding (grijze stof, leer, kunstleer)

Wilt u meer weten over hoe u de beste grijze sta op fauteuil kan vinden? Lees onze blogs voor veel handige tips!

Bezoek onze showroom voor hét grootste assortiment aan grijze sta op fauteuils

Bezoek onze showroom voor hét grootste assortiment aan grijze sta op fauteuils Het is fijn om de sta op stoel te testen voordat u een definitief besluit neemt. Bezoek onze showroom voor het grootste aanbod aan grijze sta op stoelen in Noord-Nederland. U kunt samen met onze adviseurs kijken welke stoel het beste voor u is.

Denkt u er over na om een grijze sta op stoel te kopen? Neem contact met ons op, dan plannen we gelijk een afspraak in.