Comfortabele meubelen | Zitwereld: winkel met Meubels voor optimaal zitcomfort

106 artikelen  Ontdek de beste meubels bij Zitwereld: dé meubelwinkel van Noord-Nederland

Zitwereld in Roden is niet te vergelijken met de doorsnee woonboulevard of een woonwinkel waar u waarschijnlijk nét geen passende meubelen kunt vinden die aan uw wensen voldoen. Bent u niet op zoek naar een standaard bank, relaxfauteuil of sta-op-stoel? Dan zult u bij zo'n doorsnee winkel waarschijnlijk niet vinden waar u naar zoekt. Bij Zitwereld in Roden is dat anders: Bij ons vindt u een ruim assortiment meubelen die compleet aangepast kunnen worden aan uw wensen. Het overgrote deel van onze meubelen zijn dan ook maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw lichaam!

Meubelen voor extra wooncomfort

In ons assortiment vindt u diverse meubelen die u en uw partner extra wooncomfort bieden. Ons assortiment bestaat uit Relaxstoelen, Sta-op-stoelen, Relaxbanken, Daarnaast hebben we ook eettafels en bijzettafels. Alle onze meubelen kunnen worden versteld, zodat ze aan al uw eisen voldoen. Zo wordt u door onze meubels in het ultieme (woon)comfort voorzien.

In onze showroom hét grootste assortiment meubels voor ouderen van Noord-Nederland

Nieuwe meubelen wilt u natuurlijk testen en ervaren. Zeker wanneer u ouder wordt, krijgt zitcomfort een steeds belangrijkere rol in het leven. In onze showroom bieden wij u de kans om al onze meubelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes vertellen over de meubelen die voor ouderen geschikt zijn. Onze adviseurs hebben al jaren ervaring met de belangrijke aspecten van zitcomfort bij ouderen. Op basis van de eigenschappen van uw lichaam kunnen zij u dus van een goed advies voorzien. Onze showroom van wel 5000m2 wooncomfort vindt u aan de Westeresch 12-14 in Roden.


Afspraak maken