Seniorenstoelen & Fauteuils | Perfect zitcomfort | Zitwereld

69 artikelen  Seniorenstoelen bij Zitwereld: dé Seniorenwinkel van Noord-Nederland

Seniorenstoelen bij Zitwereld, uw specialist in zitcomfort in Roden. Wij zijn niet te vergelijken met de standaard woonwinkel waar u als seniore waarschijnlijk nét geen passende stoelen kunt vinden die én aan uw wensen voldoet en ook nog eens perfect past bij uw lichaam. Bent u niet op zoek naar die standaard relaxstoel of sta-op-stoel? Dan zult u bij zo'n dan zult u bij ons zeker vinden waarnaar u op zoek bent. Bij ons vindt u een ruim assortiment senioren stoelen die compleet aangepast kunnen worden aan uw wensen. Het overgrote deel van onze stoelen zijn dan ook maatwerkoplossingen die afgestemd zijn op uw lichaam!

Eigentijdse seniorenstoelen: Een seniorenstoel hoeft niet ouderwets te zijn!

Een seniorenstoel hoeft niet ouderwets te zijn. Bij ons vindt u dan ook een groot assortiment eigentijdse en moderne seniorenstoelen die niets inleveren op het gebied van zitcomfort. Zo vindt u bij ons, een prachtige eigentijdse selectie relaxfauteuils en sta-op-stoelen die vele verstel- en instelmogelijkheden hebben. Samen met u vinden wij, voor u, altijd een geschikte stoel die volledig afgestemd is op uw wensen en behoeften. Al onze relax seniorenfauteuils en sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om bij u thuis te komen als u zelf niet meer in staat bent om naar onze showroom te komen. Bij u thuis meten wij dan de volledige stoel op, zodat u kunt genieten van optimaal zitcomfort.

Seniorenstoel op maat

Bij Zitwereld wordt uw stoel op maat gemaakt. Onze adviseurs hebben ruime ervaring met het aanmeten van stoelen voor senioren. Zij kunnen u helpen met het personaliseren van de stoel en ervoor zorgen dat het zitcomfort optimaal is en perfect in het interieur past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om de stoel uit te voeren in leer of stof en heeft u ook nog eens de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren. Zoekt u een handbediende relaxstoel of juist volledig elektrisch? Of wilt u graag een moderne stoel met stoelverwarming? Elke stoel heeft tal van mogelijkheden, waardoor uw moderne relaxstoel precies afgestemd is op uw wensen!

Fauteuils met elektrische ondersteuning

In onze showroom vindt u hét grootste assortiment elektrische seniorenstoelen van Noord-Nederland. Een elektrische seniorenfauteuil zorgt ervoor dat u gemakkelijk de stoel kunt verstellen en helpt u bij het opstaan uit de stoel. Zo'n stoel wilt u natuurlijk altijd testen en ervaren. In onze showroom bieden wij u de kans om de fauteuils stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alles vertellen over eigenschappen en voordelen van de seniorenstoelen met elektrische ondersteuning. Ze hebben al jaren ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien zodat u een elektrische seniorenfauteuil krijgt die perfect past bij uw lichaam.

Koop uw seniorenstoel in de outlet

Bij Zitwereld bieden wij een grote outlet aan met de beste stoelen voor lage prijzen. Bekijk online onze outlet of kom langs in onze showroom om een fantastische stoel of bank te shoppen met de kwaliteit die u van ons gewend, maar dan met een bodemprijs.

Een perfecte seniorenfauteuil door deskundig advies op maat

Zitwereld is dé Seniorenwinkel van Noord-Nederland op het gebied van zitten. Wij beschikken over een professioneel team met veel kennis van de producten en het afstemmen van een stoel op uw lichaam. Al vele jaren helpen wij ouderen met perfect op maat gemaakte seniorenfauteuils en sta-opstoelen. Onze showroom van wel 5000m2 wooncomfort vindt u aan de Westeresch 12-14 in Roden. Bezoek ons of maak vooraf een afspraak


Afspraak maken