Moderne Relaxfauteuils | Perfecte Stoelen voor Moderne Interieurs

9 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Schitterende relaxstoelen met moderne designs

Moderne Relaxstoelen worden steeds populairder. Naast dat u goed en comfortabel kunt zitten op een stoel die precies is afgestemd op uw wensen, wilt u natuurlijk ook dat de relaxfauteuil naadloos in uw interieur past. Het oog wil tenslotte ook wat. Bij Zitwereld in Roden vindt u een ruim aanbod met moderne relaxstoelen die geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. Bekijk hieronder onze speciaal geselecteerde collectie!

Moderne relaxfauteuils op maat gemaakt

Bij Zitwereld in Roden worden alle moderne relaxstoelen op maat gemaakt. Zo kunnen kunt u de stoel personaliseren en ervoor zorgen dat het zitcomfort optimaal is en perfect in het interieur past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen om de stoel uit te voeren in leer of stof en heeft u ook nog eens keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren. Zoekt u een handbediende relaxstoel of juist volledig elektrisch? Of wilt u graag een moderne stoel met stoelverwarming? Elke stoel heeft tal van mogelijkheden, waardoor uw moderne relaxstoel precies afgestemd is op uw wensen!

Scandinavisch modern of toch Duitse gründlichkeit

In de collectie vindt u een zeer divers aanbod aan moderne relaxfauteuils. Bent u een echte fan van Scandinavisch moderne relaxfauteuils, of gaat u toch voor de Duitse Gründlichkeit? Bij Zitwereld vindt u voor ieder modern interieur wel een geschikte relaxstoel. De uiteenlopende designs zullen u verbazen!

Laat u adviseren door onze zitspecialisten

In onze winkel in Roden staan de zitspecialisten klaar om u te voorzien van goed zitadvies. Zo bent u er verzekerd van dat uw moderne relaxfauteuil ook nog eens een perfect zitcomfort biedt. Wij zijn gevestigd aan de Westeresch 12 in Roden. Liever vantevoren een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Zitwereld, dé plek voor modern zitcomfort in het Noorden