De vraag die u uzelf stelt of een relaxfauteuil iets voor u is of de stap om een sta-op stoel of relaxbank aan te schaffen. Hoe dan verder? Het antwoord op uw vraag wat u kunt verwachten van een adviesgesprek bij Zitwereld en hoe lang deze ongeveer duurt, vertellen wij u in deze blog. Bent u benieuwd? Lees dan gauw verder.

 

De zoektocht naar de ideale relaxstoel

Wellicht heeft u onze advertentie gezien in de krant en bent u wel benieuwd geworden naar de relaxstoelen van Zitwereld. De volgende stap zou kunnen zijn om telefonisch contact op te nemen met de winkel, wellicht heeft u dit al gedaan en besluit u om de winkel te bezoeken. Onze winkel is goed te bereiken en beschikt over een grote parkeerplaats, waar u gratis kunt parkeren. De gangpaden in de winkel zijn breed, zodat u er makkelijk met de rollator of scootmobiel doorheen komt. Het is mogelijk om een winkelafspraak te maken of om zomaar langs te komen. Loopt u gerust rond om inspiratie op te doen en wanneer u vragen heeft kunnen wij u altijd helpen.

 

Voor ons is zitcomfort erg belangrijk en dit willen wij graag aan u meegeven, daarom willen wij graag de stoelen in het echt laten zien en natuurlijk laten uitproberen om te kunnen garanderen dat u écht lekker zit. Lukt het u niet om naar de winkel toe te komen, maar wilt u de stoelen wel graag zien en uitproberen? Dan kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze gratis thuisdemonstratie service.

 

Wensen in kaart brengen

Het is van belang om uw wensen in kaart te brengen bij een adviesgesprek. Uiteraard gebeurd dit, wanneer u daar zin in heeft, onder het genot van een heerlijk kopje koffie met wat lekkers erbij. Misschien wilt u een draaifauteuil om heerlijk in te ontspannen of een sta-op stoel omdat opstaan niet meer zo gemakkelijk gaat. Wij kunnen u het beste helpen wanneer u ons al uw wensen verteld. Denk aan smaak, uw hobby’s, woonstijl, ruimte, lichamelijke ongemakken etc. De adviseur van Zitwereld stelt gerichte vragen om zo te achterhalen welke stoel voor u  het meest geschikt is.

 

De stoelen en de functies uitproberen

Nadat alle wensen besproken zijn en wij helder hebben wat u zoekt, zal de adviseur een stoel aanwijzen die hij voor u in gedachten heeft. Vervolgens neemt u plaats en kunt u ervaren hoe het voelt wanneer u in de stoel zit. Echter is deze stoel nog niet op maar, dus het gaat er echt om hoe de stoel voor u voelt. Wenst u een zachte zit? Een rechte houding? Aan de hand van een aantal voorkeuren kiest u uw stoel. Er zal ook een demonstratie gegeven worden door de adviseur welke comfortopties er zijn en hoe deze werken. U kunt kiezen voor een handmatige of elektrische bediening van de stoel, ook dit zal de adviseur aan u uitleggen.

 

Kleur en materiaalkeuze

Nu de stoel is vastgesteld welke u wilt, kunt u gaan nadenken over het uiterlijk ervan. Zitwereld werkt met maatwerk, wat betekend dat er een heleboel mogelijk is. De kleur en het materiaal van de stoel kunnen zelf gekozen worden. Ook kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld een mix van stof en leer te gebruiken, dit noemen wij two-tone. De poten van de stoel kunnen ook aangepast worden, denk bijvoorbeeld aan een stervoet, een plateau of houten poot. Ook dit is weer in de kleur en het materiaal naar keuze. Wat dacht u van een zwarte stalen stervoet, een mooie RVS plateau poot of een houten poot?

 

Meten is weten

Om ervoor te zorgen dat de relaxstoel u omarmt en ontzettend lekker zit moet deze goed passen. Daarom wordt u opgemeten en aan de hand van 21 meetpunten kunnen we ervoor zorgen dat de relaxstoel goed op uw lichaam aansluit. Een goed aansluitende relaxstoel kan zelfs bevorderend werken voor de gezondheid, denk aan voldoende ondersteuning in de rug, waardoor rugklachten verminderen. Of dat de benen omhoog kunnen met de voetensteun wat resulteert in een goede bloemsomloop. Er zijn vele opties mogelijk, zodat u heerlijk uitgerust uit de relaxstoel op kunt staan.

 

Hoe lang duurt een adviesgesprek?

Helaas kan hier geen eenduidig antwoord op gegeven worden. De één weet gelijk wat hij wilt, terwijl de ander nog erg onderzoekend is. Wij nemen de tijd voor u en denken graag met u mee, zodat u met een tevreden gevoel terug kan kijken op uw bezoek aan onze winkel in Roden!

 

Gemakkelijk vanuit uw eigen woonkamer onze stoelen uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van onze gratis thuisdemo service. Uw favoriete relaxstoelen worden meegenomen door de adviseur, zodat u ze thuis kunt bekijken en op uw gemak kunt uitproberen. Een thuisdemo maakt u door het aanvraagformulier in te vullen.

 

Wilt u een bezoekje brengen aan onze winkel?

U bent van harte welkom in onze winkel in Roden. U kunt een winkelafspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon binnen te komen voor een kopje koffie of thee.

 

Social media

Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!