Wilt u heerlijk ontspannen? Dan is een elektrisch verstelbare stoel perfect! Heerlijk onderuit zitten met de benen omhoog of juist rechtop zitten met extra ondersteuning in uw nek en onderrug. En heeft u wel eens gedacht aan een massagefunctie of verwarming in de stoel? Deze mogelijkheden kunt u allemaal toevoegen aan uw stoel en door de motor in de stoel hoeft u helemaal geen inspanning te leveren om ultiem te kunnen genieten.

 

Wat is een elektrisch verstelbare stoel?

Een elektrisch verstelbare stoel is een relaxstoel met diverse comfortopties die automatisch bediend kunnen worden. Er kunnen 1, 2 of 3 motoren aanwezig zijn. Hoe meer motoren de stoel bevat, hoe meer functies u individueel kunt bedienen. Zo kunt u kiezen bij een relaxstand of u enkel de voeten omhoog wilt of tegelijkertijd ook achterover wilt leunen met de verstelbare rugleuning.

 

Kiest u voor een accu of een kabel voor uw relaxstoel?

U kunt een elektrisch verstelbare stoel op twee manieren laten uitvoeren. Wanneer u de stoel plaatst bij een stopcontact, dan kunt u kiezen voor een kabel voor de relaxstoel, daarmee is de stoel altijd voorzien van stroom en heeft u er geen omkijken meer naar. Kiest u voor een elektrisch verstelbare stoel met accu? Dan heeft u geen last van snoeren over de vloer. U kunt de stoel overal in de ruimte plaatsen, omdat u geen rekening hoeft te houden met een stroompunt.

 

 

Elektrisch verstelbare stoel met functionaliteiten

De functionaliteiten van een elektrisch verstelbare stoel zijn erg divers. U kunt bij ons alle stoelen op maat volledig naar wens laten uitvoeren. Wilt u liever lekker relaxen of heeft u meer behoefte aan extra ondersteuning? Het kan allemaal! Bij Zitwereld is er voor ieder wat wils. Hieronder volgen alle mogelijkheden van een elektrisch verstelbare relaxstoel.

 

Verstelbare neksteun voor de relaxstoel

Vind u het leuk om te handwerken of om een goed boek te lezen? Krijgt u daarbij soms nekklachten, omdat u te lang in dezelfde houding zit? Dan is een verstelbare neksteun voor de relaxstoel perfect voor u! De keus is aan uzelf hoe ver u de steun naar voren of achteren wilt plaatsen.

 

Massage en verwarming in uw relaxstoel

Wanneer u kiest voor een relaxstoel met massage en verwarming, weet u dat u extra kunt ontspannen. Bevorder de doorbloeding en verwen uw spieren met een heerlijke massagestoel. Ideaal wanneer u merkt dat u het gauw koud heeft en veel spanning in uw spieren heeft. U blijft lekker warm door de plaatselijke warmte van de stoel.

 

Relaxopties bij een relaxstoel

U kunt comfortabel zitten met de relaxstoel met relaxopties, heerlijk met de benen omhoog. Met behulp van de verstelbare voetensteun wordt de doorbloeding in de benen bevordert, hierdoor zijn vermoeide benen dus verleden tijd!

 

Extra rug ondersteuning bij een relaxstoel

Heeft u vaak last van rugpijn? Een relaxstoel met extra rug ondersteuning biedt uitkomst. Wanneer u ervoor kiest om een lende steun te laten integreren in de relaxstoel, dan heeft u voortaan de gewenste rug ondersteuning in uw stoel.

 

Sta-op hulp bij een relaxstoel

Een sta-op stoel kan u helpen met het opstaan uit de stoel. Wanneer u merkt dat opstaan moeizamer gaat of dat uw balans niet meer optimaal werkt, dan is het een goede optie om een sta-op relaxstoel aan te schaffen. Met een sta-op stoel komt u gemakkelijk en veilig omhoog, zodat u voortaan met een gerust gevoel kunt opstaan. Dat zit wel zo rustgevend!

 

Ervaar alle voordelen van een elektrisch verstelbare stoel

Een elektrisch verstelbare stoel kent veel voordelen. Het zorgt voor de juiste ondersteuning en biedt veel comfort. Wilt u een automatische stoel kopen? Lees dan de voornaamste voordelen hieronder.

  • Een elektrisch verstelbare stoel gaat jaren mee
  • Een elektrisch verstelbare stoel is gemakkelijk in gebruik
  • Een elektrisch verstelbare stoel op maat biedt volledige ondersteuning
  • Een elektrisch verstelbare stoel is een moderne toevoeging aan uw interieur
  • Handwerken, tv kijken of lezen is erg fijn in een elektrisch verstelbare stoel

 

Lees ook: Waarom een sta-op stoel?

 

Gemakkelijk vanuit uw eigen woonkamer onze stoelen uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van onze gratis thuisdemo service. Uw favoriete relaxstoelen worden meegenomen door de adviseur, zodat u ze thuis kunt bekijken en op uw gemak kunt uitproberen. Een thuisdemo maakt u door het aanvraagformulier in te vullen.

 

Wilt u een bezoekje brengen aan onze winkel?

U bent van harte welkom in onze winkel in Roden. U kunt een winkelafspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon binnen te komen voor een kopje koffie of thee.

 

Social media

Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!