Wilt u graag ontspannen en echt even opladen? Dat kan met de relaxbank Levada. Waarom wordt dit een relaxbank genoemd? Dat is omdat er veel meer doeleinden gebruikt kunnen worden dan alleen zitten op de relaxbank. De bank is geschikt voor senioren, omdat u er heerlijk op kunt slapen. De relaxbank wordt speciaal voor u op maat gemaakt, zodat de bank heerlijk zit en u er gemakkelijk uit op kunt staan.

 

Een hoge bank waar u gemakkelijk uit op kunt staan

Wanneer een zitmeubel te laag is, is het lastig om eruit op te kunnen staan. Dit kost veel kracht en wanneer het met te veel moeite gaat, dan kan het zelfs gevaarlijk zijn. Gelukkig zijn daar de sta op stoelen voor bedacht. Misschien loopt u er tegenaan om te gaan zitten op een bank, omdat banken over het algemeen vaak te laag zijn om makkelijk uit op te kunnen staan. Denk aan een ‘loungebank’ waar u moeilijk weer uit overeind komt. Met de Levada banken van Zitwereld is dat niet meer aan de orde. Deze relaxbanken zijn helemaal op maat te maken. Zo kunt u zelf kiezen hoe hoog u de rugleuning wilt hebben, welke zitdiepte en zithoogte voor u het lekkerste zit en welke vulling u het meest comfortabel vindt zitten. Op deze manier zit u altijd prettig én kunt u makkelijk uit de bank opstaan.

 

Een bank met hoge rugleuning voor extra ondersteuning

Wanneer u last heeft van rugklachten of gewoonweg goed om uw zithouding wilt denken, dan is het aan te raden om eens te kijken naar een bank met een hoge rugleuning. De rug wordt het beste ondersteund wanneer u volledig naar achteren gaat zitten. De Levada relaxbank kan ook uitgevoerd worden met een lage rug, dit is maar net wat u zelf het prettigst vindt. Onze zitadviseurs zijn gespecialiseerd in de wereld van ergonomie en denken graag met u mee.

 

Gemakkelijk vanuit uw eigen woonkamer onze stoelen uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van onze gratis thuisdemo service. Uw favoriete relaxstoelen worden meegenomen door de adviseur, zodat u ze thuis kunt bekijken en op uw gemak kunt uitproberen. Een thuisdemo maakt u door het aanvraagformulier in te vullen.

Wilt u een bezoekje brengen aan onze winkel?

U bent van harte welkom in onze winkel in Roden. U kunt een winkelafspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon binnen te komen voor een kopje koffie of thee.

Social media

Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!