Ondervindt u in het dagelijkse leven regelmatig hinder vanwege uw lengte? U bent niet de enige! Heeft u bijvoorbeeld altijd problemen met het vinden van de perfecte stoel of relaxfauteuil? De nieuwste serie van het merk Twice biedt dé oplossing: de Twice 2.0 relaxfauteuil, de ideale stoel voor grote en lange mensen.


Voor- en nadelen van lange en grote maten

Wij Nederlanders zijn het langste volk ter wereld. Een gemiddeld persoon uit Nederland is, anno 2020, 1,76 m lang. Onze mannen spannen de kroon met een gemiddelde lengte van 1,83 m. Dit betekent dat het grootste gedeelte van onze bevolking is gezegend met lange ledematen. Deze lange benen komen uiteraard van pas: de bovenste plank ligt voor u altijd binnen handbereik en bij concerten kijkt u moeiteloos over de persoon die voor u staat. Helaas kent het hebben van lange ledematen ook nadelen. Of u nou in de trein zit, in het vliegtuig, in de auto of misschien zelfs op een stoel in uw eigen woonkamer, comfortabel is anders. Het zitvlak is te kort, uw benen steken uit en uw rug ontvangt nauwelijks tot geen steun door een te korte rugleuning.


Zitwereld biedt de oplossing voor uw zitproblemen

Uw lichaam krijgt het dagelijks zwaar te verduren. Zitwereld begrijpt als geen ander dat het een uitdaging kan zijn om een stoel te vinden die geschikt is voor grote maten die u het comfort biedt dat uw lichaam verdient. Om die reden introduceren wij u met trots onze Twice 2.0 Relaxfauteuil, dé stoel voor lange en grote mensen.


Neem afscheid van uw zitproblemen door extra zitdiepte en een extra hoge rugleuning

Zitproblemen en lange mensen: deze combinatie lijkt onlosmakelijk met elkaar verbonden te zijn. Niets is echter minder waar. Bent u tussen de 1,85 en 2,20 m? Dan is de Twice 2.0 Relaxfauteuil de perfecte stoel voor u. Deze fauteuil is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van Xsmall tot en met XXLarge ++. De XXLarge ++ is hét zitmeubel voor lange mensen. De unieke zitdiepte van circa 57 cm en de zithoogte van circa 55 cm maken deze fauteuil uiterst geschikt voor uw lange lengtes. Daarnaast heeft deze serie een extra hoge rug, waardoor uw rugproblemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.


Mag het een maatje meer zijn?

De Twice relaxfauteuils zijn door de verschillende omvangrijke formaten (Large, XLarge, XXLarge) uiterst geschikt voor grote personen. Dit geldt zowel in de breedte als in de lengte. De ruime zitting en hoge rugleuning ondersteunen uw lichaam waar nodig. Naast een hoog zitcomfort, kan de juiste ondersteuning zelfs bijdragen aan de vermindering van eventuele pijnklachten die u ervaart bij het zitten. 

Wilt u graag meer informatie over de perfecte grote maten fauteuil die past bij uw lengte en gewicht? Test de Twice Relaxfauteuil 2.0 dan in onze showroom en laat u voorlichten door een van onze verkoopadviseurs. Of maak een afspraak bij ons.