De favoriete ruimte in een huis is voor de meeste mensen de woonkamer. De plek waar veel tijd wordt doorgebracht samen met familie en vrienden en waar veel wordt ontspannen na een lange dag. De bank is waar we met zijn allen samenkomen, daarom is het extra belangrijk dat deze comfortbel zit. Een hoekbank is perfect voor als u op zoek bent naar een ruime bank met genoeg zitplaatsen voor iedereen. In deze blog vertellen wij u er alles over!

 

1. Een rustige uitstraling creëren met een hoekbank

Vaak worden er zitplaatsen gecreëerd met losse elementen. Denk hierbij aan twee fauteuils of twee banken in combinatie met poefs en hockers, maar het kan ook erg mooi staan om een bank te combineren met een relaxstoel. Denk er wel goed aan dat de zitmeubels bij elkaar passen. U kunt voorkomen dat de woonkamer heel druk oogt door te kiezen voor een hoekbank. Zo heeft u hetzelfde aantal zitplekken met slechts één zitmeubel, dit oogt vaak rustiger en zorgt voor een eenheid.

 

2. De ruimte optimaal benutten met een hoekbank

De ruimte wordt optimaal benut met een hoekbank. Iedere hoek wordt van de woonkamer zal worden gebruikt, waardoor er geen ruimte verloren gaat. Daarnaast oogt een hoekbank vaak ruimtelijker dan losse meubels, omdat het uit één geheel bestaat. Wilt u graag een extra optische ruimte? Dan adviseert Zitwereld u om een hoekbank te kiezen met een lichte kleur en hoge poten. Een lichte kleur oogt vaak veel ruimer en met de hoge poten onder een bank komt er ruimte tussen de bank en vloer, waardoor er ook in de hoogte wordt gewerkt.

 

3. Extra zitplekken creëren met een hoekbank

Wanneer u veel zitplekken wenst is een hoekbank een fijne oplossing. U creëert volwaardige zitplekken voor iedereen door de ruime opstelling en eventuele leuningen aan de zijkanten. Daarnaast is het ook mogelijk om heerlijk met de benen omhoog te zitten wanneer de visite of het gezin er niet is. Met de elektrisch verstelbare hoekbank van Zitwereld kunt u, zelfs met het huis vol, genieten met de benen omhoog.

 

4. Extra ondersteuning met relaxfuncties voor een hoekbank

Wanneer u kiest voor een hoekbank met relaxfuncties, dan zorgt u ervoor dat iedereen op de bank een fijne rugleuning heeft om tegenaan te zitten en te kunnen genieten van de relaxstand die verwerkt zit in de bank. U kunt kiezen bij een relaxstand om de benen omhoog te doen en de rug naar achteren te kantelen. Deze relaxstanden kunnen handmatig of elektrisch verstelbaar uitgevoerd worden. Wanneer u kiest voor de handmatig verstelbare uitvoering, dan is het verstelbaar door een setje tegen de rugleuning aan te geven en wanneer u kiest voor de elektrisch verstelbare uitvoering, dan hoeft u slechts op een knop te drukken, waardoor de rugleuning en de voetensteun in beweging komen. De knoppen zijn weggewerkt in de bank naast de zitkussens, waardoor de bank een elegante uitstraling behoudt.

 

5. Een luxe gevoel met een lederen hoekbank

Met een lederen hoekbank haalt u een echte eye-catcher in huis, waardoor de woonkamer niet veel meer nodig heeft om er gezellig en uitnodigend uit te zien. Bij Zitwereld kunt u uw hoekbank helemaal zelf samenstellen. U hebt de vrije hand in het uitkiezen van de bekleding, de poten, de relaxopties en de zitting. Een lederen hoekbank is niet alleen stijlvol en stoer om te zien, maar ook duurzaam en gemakkelijk in onderhoud.

 

Lees ook: Pijn bij het zitten

 

Gemakkelijk vanuit uw eigen woonkamer onze stoelen uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van onze gratis thuisdemo service. Uw favoriete relaxstoelen worden meegenomen door de adviseur, zodat u ze thuis kunt bekijken en op uw gemak kunt uitproberen. Een thuisdemo maakt u door het aanvraagformulier in te vullen.

 

Wilt u een bezoekje brengen aan onze winkel?

U bent van harte welkom in onze winkel in Roden. U kunt een winkelafspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon binnen te komen voor een kopje koffie of thee.

 

Social media

Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!