U bent van alle gemakken voorzien met een draaibare relaxstoel. Bijdraaien waar nodig is met de stoel en tegelijkertijd heerlijk ontspannen met de benen omhoog. Zo kunt u op het ene moment goed televisie kijken en het andere moment heerlijk genieten van de tuin. Bent u op zoek naar een fauteuil voor in uw woonkamer? In deze blog vertellen wij er u alles over.

 

Een draaifauteuil bekleed met leder, waarmee u alle kanten op kunt.

Op het moment dat u op zoek bent naar specifieke kenmerken voor een draaifauteuil is het voornaamste dat het materiaal goed past bij uw woonstijl. De trend van nu is een industriële stijl, wat houdt dit in? Deze woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van robuuste en pure materialen. Denk hierbij aan hout, staal en leder.

We hebben de voordelen van een lederen draaifauteuil hieronder opgesomd:

✔️Natuurlijk materiaal

✔️Duurzaam

✔️Robuust karakter

✔️Uniek

✔️Gemakkelijk te onderhouden

✔️Ideaal wanneer u huisdieren heeft

✔️Geschikt voor mensen met stof of huisstofmijtallergie

 

Wordt uw nieuwe draaifauteuil van stof of leder?

 

Waarom kiezen voor een draaibare relaxstoel?

Wanneer uw woonkamer zo is ingedeeld, dat u daarvoor de stoel moet verschuiven, is het gemakkelijk om te kiezen voor een draaibare stoel. Onze stoelen hebben een draaicirkel van 360 graden, waardoor u helemaal rond kunt. Dit is gemakkelijk voor als u het ene moment van de open haard aan het genieten bent en het andere moment met uw visite in gesprek bent.

 

Is een draaibare stoel wel handig in combinatie met de sta-op hulp?

Een sta-op stoel zit zo in elkaar, dat wanneer de sta-op functie geactiveerd wordt, de stoel in het slot valt. Op dat moment kan de draaibare voet niet meer bewegen en kunt u veilig opstaan uit een draaibare sta-op stoel van leder of stof. Door te kiezen voor een draaibare sta-op stoel, weet u zeker dat u een stoel in huis heeft gehaald die modern, stoer en praktisch is, die bij elk interieur past.

 

Top 3 lederen draaifauteuils

Hieronder volgt een overzicht van de populairste lederen draaifauteuils in onze collectie.

  1. De luchtige uitstraling van relaxstoel Eljas

Relaxstoel Eljas is een ontzettend geliefde stoel, door de open armleuningen en de stervoet heeft Eljas een hele luchtige uitstraling. U kunt kiezen voor een lederen, stoffen of two-tone bekleding. Met two-tone is het mogelijk dat de zitting met stof bekleed is en de rug met leder, hierdoor behoudt de stoel zijn stoere karakter.

  1. Relaxstoel Riva past in iedere woonkamer

Relaxstoel Riva heeft een industriële en tegelijkertijd moderne uitstraling wanneer deze wordt uitgevoerd in lederen bekleding. Een industriële fauteuil zoals Riva is erg mooi in neutrale kleuren. Denk aan een cognac of groene lederen model.

  1. Relaxstoel Pure is voor de echte durfal

Niet alleen de lederen bekleding geven relaxstoel Pure het stoere randje, ook het model ademt lef. Laat u niet bedriegen door het uiterlijk, want van binnen is de relaxstoel Pure alleraardigst. Het is een stoel met een heerlijke zachte zitting.

 

Gemakkelijk vanuit uw eigen woonkamer onze stoelen uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van onze gratis thuisdemo service. Uw favoriete relaxstoelen worden meegenomen door de adviseur, zodat u ze thuis kunt bekijken en op uw gemak kunt uitproberen. Een thuisdemo maakt u door het aanvraagformulier in te vullen.

Wilt u een bezoekje brengen aan onze winkel?

U bent van harte welkom in onze winkel in Roden. U kunt een winkelafspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon binnen te komen voor een kopje koffie of thee.

Social media

Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!