Een sta op stoel is een perfecte oplossing voor wanneer u moeite heeft met opstaan en hier graag ondersteuning bij had willen hebben. Sta op stoelen zijn er te vinden in ontelbaar verschillende modellen, vormen en kleuren. En iedere sta op stoel heeft één of meerdere motoren. Maar wat kost een sta op stoel? We vertellen je graag alles over wat een sta op stoel kost. Lees vooral verder!


Factoren die de prijs bepalen

Elke sta op stoel is anders, het is dus lastig te zeggen wat een sta op stoel nou precies kost. Om u meer inzicht te geven in de kosten van een sta op stoel hadden we u graag meer verteld over factoren die de hoogte van de prijs van een sta op stoel bepalen.

Een sta op stoel is geen normale relaxstoel. Door de standaard ingebouwde motor is een elektrische sta op stoel al gauw duurder dan een normale relaxstoel. Voor een goedkope sta op stoel bent u al gauw 1000 euro kwijt.

Bij het kopen van een sta op stoel kunt u kiezen uit meerdere opties die de prijs van een sta op stoel kunnen verhogen. Zo kunt u de stoel op maat laten maken, een accufunctie laten toevoegen en zelfs voor warmte-elementen kiezen. Naast deze opties kunt u er ook voor kiezen om een sta op stoel met één, twee of drie motoren te kopen. Met deze twee extra motoren kunt u ook uw rugleuning of voetensteun bedienen.


Wat kost een sta op stoel?

U kunt het zo duur maken als u zelf wilt. Een standaard goedkope sta op stoel kunt u vinden voor ongeveer 1000 euro. Had u graag meer functies en opties willen hebben op uw sta op stoel? Dan bent u al gauw meer geld kwijt. Zo is een sta op stoel met drie motoren een stuk duurder dan een sta op stoel met 1 motor. Bij ons vindt u al kwalitatieve sta op stoelen vanaf € 1.289,-. Had u graag advies willen ontvangen over welke sta op stoel voor u geschikt is of welke functies u nodig heeft? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste sta op stoel.


Sta op stoel zelf samenstellen en op maat laten maken

Bij Zitwereld kunt u zelf uw sta op stoel samenstellen naar al uw wensen en behoeften. Zo kunt u bijvoorbeeld de stof, kleur en materiaal zelf kiezen. Op basis van uw smaak, wensen en behoeften creëert u zo zelf de look van de stoel. Zo past uw nieuwe stoel niet alleen bij uw wensen, maar ook nog eens bij uw interieur!

Ook kunnen wij uw sta op stoel op maat laten maken. Hierbij kijken wij naar beenlengte, conditie, zitgedrag, smaak en nodige opties. Een op maat gemaakte sta op stoel is wat ons betreft een absolute aanrader.


Sta op stoel kopen bij Zitwereld?

Wat kost een sta op stoel? Een sta op stoel vindt u bij ons al vanaf € 1.289,-. Bent u geïnteresseerd of had u meer willen weten? Onze met onze specialisten en we bespreken graag de mogelijkheden!