Relaxfauteuils & Relaxstoelen kopen | Assen | Zitwereld

184 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Een relaxstoel in Assen kopen? Kom naar Zitwereld op slechts 30 minuten van Assen, wij hebben het grootste assortiment aan relaxstoelen en relaxfauteuils van heel Noord-Nederland. Een relaxfauteuil is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een stoel die veel comfort en ondersteuning biedt. Bij Zitwereld kunt u samen met onze zitspecialisten de beste relaxstoel voor uw lichaam samenstellen. Bovendien heeft u ook de keuze uit veel verschillende modellen, kleuren en soorten bekledingen voor uw ideale relaxfauteuil.

Altijd ontspannen in een relaxstoel

Een relaxstoel is het perfecte meubelstuk als het om comfort gaat. Een relaxfauteuil is perfect om na een lange dag in neer te zakken en ontspannen met een boek of leuke TV serie. Met een relaxstoel van Zitwereld kunt u altijd comfortabel zitten. Onze stoelen worden altijd op maat gemaakt en hebben een aantal functies die uitstekend comfort bieden. Met de meeste modellen heeft u ook keuze uit extra functies die nog meer comfort bieden. Zo hebben wij relaxstoelen met een verstelbare voetensteun, met een elektrische hoofdsteun, geïntegreerde warmte elementen en nog veel meer.

Ook heeft u veel opties als het over het design van de relaxstoel gaat. Onze relaxstoelen zijn namelijk ook qua design op maat te maken, zo kunt u de beste relaxstoel voor uw eigen interieur ontwerppen. U kunt uit verschillende soorten kleuren, stoffen, materiaal en poten uitkiezen. Zo past u de relaxfauteuil helemaal aan op uw woonruimte.

Een relaxstoel om maat voor het ultieme comfort

Voordat u een relaxstoel koopt is het goed om te bedenken hoe u het gaat gebruiken. Wilt u het liefst rechtop zitten of zal u er vaker in gaan liggen? Bent u op zoek naar en relaxfauteuil met een motorfunctie of niet. Waar u ook naar op zoek bent, bij Zitwereld kunnen wij u helpen met het vinden van de perfecte relaxstoel.

Het is erg belangrijk dat de relaxfauteuil goed bij uw lichaam past zodat u er altijd fijn in kan zitten. Als de relaxfauteuil niet geschikt voor u is kunt u sneller last van uw nek en rug krijgen. Daarom kijken onze adviseurs samen met u naar wat voor maatwerk er nodig is voor uw relaxstoel. Zo kijken ze onder andere naar;

  • Zitgedrag
  • Beenlengte
  • Armlengte
  • Zithoek
  • zithoogte
  • Conditie

Wilt u meer weten, lees onze blogs.

Kom langs in de showroom in de buurt van Assen

Als u op zoek bent naar een relaxfauteuil in Assen kunt u het best naar Zitwereld. Onze showroom heeft het grootste assortiment relaxstoelen van heel Noord-Nederland, en dat op slechts 30 minuten van Assen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om voorafgaand een afspraak te maken met onze adviseurs. Neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we de afspraak direct in!

Contact opnemen