Relaxfauteuils & Relaxstoelen kopen | Drachten | Zitwereld

184 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil in de buurt van Drachten? Kom dan naar Zitwereld in Roden. De winkel is slechts 30 minuten van Drachten. Wij hebben het grootste assortiment relaxfauteuils en relaxstoelen van Friesland en zelfs heel Noord Nederland! Al onze relaxstoelen bieden u maximale ontspanning en comfort. Er is niks prettiger dan in een fijne, comfortabele relaxstoel na een lange dag.

Stel uw eigen relaxstoel samen

Bij Zitwereld kunt u een relaxstoel compleet naar eigen wensen samenstellen. Zo bekijken we met u welk materiaal geschikt is voor de nieuwe fauteuil. Misschien zoekt u een warme stoel met materiaal van stof of heeft u liever een luxe leren stof die makkelijker te onderhouden is. Gaat uw voorkeur uit naar een draaifauteuil of een staand model? Op deze manier kunt u uw nieuwe relaxfauteuil helemaal aan uw interieur aanpassen, en bent u gegarandeerd van het optimale zitcomfort. Ergonomisch design en comfort zijn perfect in balans in een fauteuil van Zitwereld.

Ultiem comfort in een relaxfauteuil

Na een drukke dag heerlijk thuis komen, gaan zitten en even de voeten omhoog. Voel hoe de spanning van je afglijdt in een fauteuil die precies aansluit op je lichaam. Thuis willen we wegdromen bij favoriete muziek of jezelf verliezen in een goed boek. Dat helpt ons te ontspannen. Met een relaxfauteuil van Zitwereld kunt u eindelijk eens ontspannen zitten op een fauteuil die volledig op uw wensen en lichaam is afgestemd. Meer weten over het vinden van de ideale relaxfauteuil? Lees dan onze blog

Waarom bestelt u uw nieuwe relaxstoel niet online?

U kunt de relaxstoel helaas niet direct online bestellen. Een goede relaxfauteuil is namelijk altijd maatwerk waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen. Onze adviseurs weten goed welke stoel past bij uw situatie. U kunt natuurlijk ook altijd een vraag stellen of een terugbelverzoek achter laten wanneer u een stoel hebt gevonden op onze website, zodat onze adviseurs samen met u kunnen gaan kijken naar:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

In de buurt van Drachten: Hét grootste assortiment aan relaxstoelen in Noord-Nederland

Voor Relaxfauteuils in Drachten bent u bij Zitwereld aan het juiste adres. Het is vanzelfsprekend dat u een relaxfauteuil zelf wilt ervaren. Kom langs in onze showroom in Roden en wij bieden u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen, de showroom is op slechts 30 minuten rijden van Drachten. Onze adviseurs kunnen u daarnaast informeren over alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxfauteuils. De adviseurs hebben jarenlang ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van het menselijk lichaam en kunnen u dus goed adviseren.

Contact opnemen