Relaxfauteuils & Relaxstoelen kopen | Friesland | Zitwereld

184 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil in de buurt van Friesland? Kom dan naar Zitwereld in Roden. De winkel is slechts 30 minuten van Drachten. Wij hebben het grootste assortiment relaxfauteuils en relaxstoelen van Friesland en zelfs heel Noord Nederland! Al onze relaxstoelen bieden u maximale ontspanning en comfort. Na een actieve dag is er niks fijners dan achterover leunen in een mooie, luxe relaxfauteuil.

Stel uw eigen relaxstoel samen

Bij Zitwereld kunt u een relaxstoel compleet naar eigen wensen samenstellen. Zo kunt u onder andere het materiaal, model en de functies van uw relaxstoel zelf uitkiezen. Op deze manier kunt u uw nieuwe relaxfauteuil helemaal aan uw interieur aanpassen, en bent u gegarandeerd van het optimale zitcomfort. Ergonomisch design en comfort zijn perfect in balans in een fauteuil van Zitwereld.

Ultiem comfort in een relaxfauteuil

Met een volle agenda en de drukte van alledag is het lastig om ontspanning te kunnen vinden. Een dagje weg of relaxen in de wellness zijn activiteiten die we buitenshuis graag doen om te ontspannen. Thuis willen we wegdromen bij favoriete muziek of jezelf verliezen in een goed boek. Dat helpt ons te ontspannen. Met een relaxfauteuil van Zitwereld kunt u eindelijk eens ontspannen zitten op een fauteuil die volledig op uw wensen en lichaam is afgestemd. Meer weten over het vinden van de ideale relaxfauteuil? Lees dan onze blog

Waarom bestelt u uw nieuwe relaxstoel niet online?

Helaas kunt u de relaxstoel niet direct online bestellen. Een goede relaxfauteuil is namelijk altijd maatwerk waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen. Onze adviseurs weten goed welke stoel past bij uw situatie. Vanzelfsprekend kunt u altijd een vraag stellen of een terugbelverzoek achter laten wanneer u een stoel hebt gevonden op onze website, zodat onze adviseurs samen met u kunnen gaan kijken naar:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

In de buurt van Friesland: Hét grootste assortiment aan relaxstoelen in Noord-Nederland

Voor Relaxfauteuils in Friesland bent u bij Zitwereld aan het juiste adres. Wij snappen dat u een relaxfauteuil wilt testen en ervaren. In onze showroom in Roden bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxfauteuils uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien.

Contact opnemen