Relaxfauteuils & Relaxstoelen kopen | Groningen | Zitwereld

184 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Bent u op zoek naar een Relaxfauteuil in de buurt van Groningen? Bezoek dan Zitwereld in Roden. Onze winkel is gevestigd op slechte 15 minuten van Groningen-stad. Wij hebben het grootste assortiment Relaxstoelen en Relaxfauteuils van Noord-Nederland! Onze relaxfauteuils bieden u maximaal comfort tijdens het ontspannen. Na een drukke dag heerlijk thuis komen, gaan zitten en even de voeten omhoog. Voel hoe de spanning van u afglijdt in een fauteuil die precies aansluit op uw lichaam.

Stel uw eigen relaxstoel samen

Relaxstoelen kunt u bij Zitwereld zelf samenstellen. Met uw smaak creëert u zelf de look van de stoel. De stof, kleur en het materiaal van de poot, kunt u zelf uitkiezen. Zo past uw nieuwe stoel bij uw interieur en bij u persoonlijke wensen. Comfort en ergonomisch design zijn perfect in balans in een fauteuil van Zitwereld.

Ontspannen zitten

Met een volle agenda en de drukte van alledag is het lastig om ontspanning te kunnen vinden. Een dagje weg of relaxen in de wellness zijn activiteiten die we buitenshuis graag doen om te ontspannen. Thuis willen we wegdromen bij favoriete muziek of jezelf verliezen in een goed boek. Dat helpt ons te ontspannen. Met een relaxfauteuil van Zitwereld kunt u eindelijk eens ontspannen zitten op een fauteuil die volledig op uw wensen en lichaam is afgestemd. Meer weten over het vinden van de ideale relaxfauteuil? Lees dan onze blog

Waarom bestelt u een relaxstoel niet online?

Een relaxstoel online bestellen is helaas niet mogelijk maar u kunt wel een afspraak maken of een terugbel verzoek achter laten als u een relaxfauteuil hebt gevonden op onze website. Vanzelfsprekend is er een belangrijke reden waarom u een relaxstoel niet online kunt bestellen. Een goede relaxfauteuil is namelijk altijd maatwerk waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen. Onze adviseurs weten precies welke stoel goed past bij uw situatie. In de winkel zullen onze adviseurs onder andere samen met u gaan kijken naar:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

in de buurt van Groningen: onze showroom met hét grootste assortiment relaxfauteuils van Noord-Nederland

Een relaxfauteuils wilt u natuurlijk testen en ervaren. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxfauteuils uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien.

Contact opnemen