Bijzetfauteuils kopen | 50PlusLand

6 artikelen  

Bijzetfauteuils

50PlusLand beschikt over een ruim assortiment bijzetfauteuils. Bijzetfauteuils zijn prettige stoelen om heerlijk in te kunnen relaxen. Een bijzetfauteuil is ook een ideale toevoeging naast een relaxfauteuil of sta-op stoel. Deze kleine fauteuils zijn geschikt voor een persoon en een waardevolle toevoeging voor ieder interieur. Er zijn veel verschillende stijlen, kleuren en materialen, perfect passend voor uw interieur. Ervaar het zelf en kom langs in onze showroom in Roden!

Een Bijzetfauteuil voor ieder interieur

Bijzetfauteuils zijn een ideale toevoeging in iedere woonkamer en kunnen goed gebruikt worden voor extra zitruimte, zonder al te veel plek in te nemen. Een kleine fauteuil om erbij te zetten is dan ook erg praktisch voor kleinere ruimtes. Naast het feit dat bijzetfauteuils comfortabel zijn, zijn het ook nog eens een erg mooie stoelen.

Met de bijzetfauteuils van 50PlusLand kunt u veel kanten op als het om design en stijl gaat. Wij hebben diverse modellen, elk met een unieke stijl en unieke eigenschappen. Zo hebben wij bijzetfauteuils met een draaistoel functie, of met normale stoelpoten. Ook kunt u alle kanten op als het om kleur gaat, van fel paars tot neutraal bruin, alles kan.

Stel uw eigen bijzetfauteuil samen

Bijzetfauteuils bij 50PlusLand hebben ieder eigen karakter die u geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. U bepaalt dus zelf de stof, kleur en het materiaal van de draaivoet. Hierdoor is niet alleen de stoel uniek, maar past de stoel ook binnen uw eigen interieur.

Als het om de bekleding van de stoel gaat zijn er ook veel mogelijkheden, zo heeft u de keuze uit verschillende soorten leer en stoffen. Leer geeft de stoel een luxe uitstraling en is erg simpel om schoon te houden. Sommige mensen vinden stof prettiger, gezien het warmer en zachter aanvoelt, en er nog meer varianten zijn.

Kom langs in onze showroom voor ons assortiment aan bijzetfauteuils

Een bijzetfauteuil wilt u natuurlijk testen. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met deze stoelen en kunnen u dus van een goed advies voorzien.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om voorafgaand een afspraak te maken met onze adviseurs. Neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we de afspraak direct in!