Draaifauteuils | Online bestellen bij Zitwereld.nl

109 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Draaifauteuils ook wel draaistoelen genoemd, bieden u het ultieme comfort voor een avondje ontspannen. Neem plaats in de stoel waar u zowel de ogen even dicht kunt doen, heerlijk kunt zitten lezen of naar de televisie kunt kijken. In welke richting u uw gezicht ook wilt wenden de stoel draait met u mee, zodat u altijd comfortabel zit. De draaifauteuils draaien bijna 360 graden rond.

Stel uw eigen draaifauteuil samen

Draaifauteuils bij Zitwereld hebben ieder eigen karakter die u geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. U bepaalt dus zelf de stof, kleur en het materiaal van de draaivoet. Hierdoor is niet alleen de stoel uniek, maar past de stoel ook binnen uw eigen interieur.

Waarom besteld u de stoel niet online?

Er is natuurlijk een reden waarom u de stoel niet online kunt bestellen. Om een goede stoel te kiezen houden onze adviseurs rekening met een aantal persoonlijke zaken zoals:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

In onze showroom hét grootste assortiment draaifauteuils

Een draaifauteuils wilt u natuurlijk testen. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met deze stoelen en kunnen u dus van een goed advies voorzien.