Draaifauteuils | Online bestellen bij Zitwereld.nl

108 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Draaifauteuils ook wel draaistoelen genoemd, bieden u het ultieme comfort voor een avondje ontspannen. Neem plaats in de stoel waar u zowel de ogen even dicht kunt doen, heerlijk kunt zitten lezen of naar de televisie kunt kijken. In welke richting u uw gezicht ook wilt wenden de stoel draait met u mee, zodat u altijd comfortabel zit. De draaifauteuils draaien bijna 360 graden rond. Zo kunt u ieder gesprek volgen in de eetkamer en als u uw omdraait volgt u de gesprekken in de woonkamer.

Stel uw eigen draaifauteuil samen

Draaifauteuils bij Zitwereld hebben ieder eigen karakter die u geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. U bepaalt dus zelf de stof, kleur en het materiaal van de draaivoet. Hierdoor is niet alleen de stoel uniek, maar past de stoel ook binnen uw eigen interieur.

Waarom een leren draaifauteuil?

Een leren draaifauteuil is een goede keuze. Leer is een product dat vele jaren meegaat, indien het juist wordt gebruikt. Daarnaast is een draaistoel een flexibel meubel dat u gemakkelijk voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld optimaal gebruik maken van de aanwezige lichtinval wanneer u iets wilt lezen of gemakkelijk vanuit de juiste hoek naar de tv kijken. Het is wel belangrijk dat het draaifauteuil goed past bij uw anatomie en uw zithouding.

Waarom besteld u de stoel niet online?

Er is natuurlijk een reden waarom u de stoel niet online kunt bestellen. Om een goede stoel te kiezen houden onze adviseurs rekening met een aantal persoonlijke zaken zoals:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

Maak van uw zitplek het middelpunt in uw kamer met een draaifauteuil

Heerlijk relaxen en even een moment voor uzelf pakken doet u met een draaifauteuil. Een draaifauteuil is een comfortabele en luxe stoel die verschillende ruimtes in uw huis met elkaar verbindt. Plaats de draaifauteuil tussen de zit- en eetkamer en u kunt met iedere conversatie meedoen. Of praat met de visite terwijl u makkelijk kunt omdraaien om de spelende kinderen in de gaten te houden.

Koop uw draaifauteuil in de outlet

Bij Zitwereld bieden wij ook een grote outlet aan met de beste stoelen voor lage prijzen. Bekijk online onze outlet of kom langs in onze showroom om een fantastische stoel of bank te shoppen met de kwaliteit die u van ons gewend bent in de korting.

In onze showroom hét grootste assortiment draaifauteuils

Een draaifauteuils wilt u natuurlijk testen. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met deze stoelen en kunnen u dus van een goed advies voorzien. Mocht een draaifauteuils niks voor u zijn, hebben we bijvoorbeeld ook een ruime keuze uit sta op stoelen en relaxstoelen.