Rode Relaxfauteuils | Relaxstoelen | Leer & Stof | Zitwereld

9 artikelen  

Verwijder alle

NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Rode relaxfauteuils

Onze rode relaxfauteuils, ook wel relaxstoelen, bieden u een optimale ontspanning. Bij Zitwereld in Roden vindt u een groot assortiment van rode relaxstoelen in allerlei stijlen, smaken en uitvoeringen. Na een actieve dag is er niks lekkerder dan achterover leunen in een rode relaxfauteuil.

Stel uw eigen rode relaxstoel samen

Bij Zitwereld in Roden bieden wij eindeloze combinaties rode stoelen die u zelf kan samenstellen. Wij geven u de mogelijkheid om met uw eigen smaak de look van de stoel creëren. Wilt u de uw rode fauteuil van stof of leer? Zit u graag zacht of houdt u van een iets stevigere fauteuil? Welk type stoelpoot heeft u graag? En wat is uw voorkeur op het gebied van leuningen? Misschien wilt u ook nog wel een relaxstoel met elektrische of handmatige verstelling, of met een sta op functie.

Alles is mogelijk, u bepaalt en u kunt alles zelf uitkiezen. Zo past uw nieuwe relaxstoel altijd binnen uw interieur en bij uw persoonlijke wensen. Toch niet helemaal zeker van de rode kleur? Bekijk dan hier alle relaxfauteuils.

Waarom bestelt u uw nieuwe relaxstoel niet online?

Helaas kunt u de relaxstoel niet direct online bestellen. Een goede relaxfauteuil is namelijk altijd maatwerk waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen. Onze adviseurs weten goed welke stoel past bij uw situatie. Vanzelfsprekend kunt u altijd een vraag stellen of een terugbelverzoek achter laten wanneer u een stoel hebt gevonden op onze website, zodat onze adviseurs samen met u kunnen gaan kijken naar:

- Beenlengte

- Functionaliteiten

- Conditie

- Zitgedrag

- Smaak

In onze showroom in Roden vindt u hét grootste assortiment rode fauteuils van Noord-Nederland

Het is vanzelfsprekend dat u een relaxfauteuil zelf wilt ervaren. Kom langs in onze showroom in Roden en wij bieden u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast informeren over alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxfauteuils. De adviseurs hebben jarenlang ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van het menselijk lichaam en kunnen u dus goed adviseren.

Contact opnemen