Rode sta op stoelen | Sta op fauteuils | leer & stof | Zitwereld

13 artikelen  

Verwijder alle


Een rode sta op stoel , ook wel sta op fauteuil genoemd levert u de ultieme zit en sta op ervaring en comfort. Dit type seniorenstoelen zijn zo gemaakt dat u met gemak kan zitten en opstaan. In een rode sta op stoel zit een klein en krachtige motor verwerkt. Dankzij deze motor kan de stoel automatisch gekanteld worden zodat u zonder moeite kan zitten en opstaan. Een rode sta op fauteuil wordt op uw lichaam aangepast zodat u zeker weet dat de stoel fijn zit. Bekijk on assortiment aan rode sta op stoelen en fauteuils, of kom een keer naar onze showroom in Roden.

Uw eigen rode sta op stoel samen stellen

Als u een rode sta op stoel wilt heeft u veel opties bij het uitkiezen van uw stoel. Het belangrijkste is dat de sta op fauteuil goed op uw lichaam is ingesteld. Onze adviseurs kijken samen met u naar de verschillende onderdelen van de sta op stoelen, en wat het fijnste voor u is. Ook heet u ruime keuze aan bekleding. Of u nou rood stof, rood leer, of rood kunstleer wilt, alles kan.

Een rode sta op stoel heeft heel veel mogelijkheden. We hebben heel veel verschillende modellen, en elk model is anders en kan andere functies hebben. Iedere rode sta op stoel is in bezit van een motor, maar het aantal standen en de kracht wisselt. Ook heeft u keuze uit andere extra functies zoals bijvoorbeeld geïntegreerde warmte elementen of een accufunctie.

Waarom bestelt u een rode sta op stoel niet online?

De keuze van een rode sta op stoel is heel persoonlijk en afhankelijk van een aantal eigenschappen. Om de beste stoel voor u te maken houden onze adviseurs rekening met het volgende:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Kleur (bordeaux, merlot etc.)
  • Zitgedrag
  • Materiaal ( rood leer, stof, kunstleer)

Hét assortiment aan rode sta op stoelen in onze showroom

Voordat u een definitief besluit neemt wilt u de sta op stoel natuurlijk eerst testen. Bezoek onze showroom voor het grootste aanbod aan rode sta op stoelen in Noord-Nederland. Samen met onze adviseurs kunt u kijken welke stoel het best bij u past.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een rode sta op stoel? Neem contact met ons op, dan plannen we gelijk een afspraak in.