Scandinavische Designstoelen, Fauteuils & Relaxstoelen | Zitwereld

4 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Scandinavische relaxstoelen en fauteuils staan bekend om comfort en een luxe uitstraling. Deze tijdloze klassiekers leveren u de ultieme combinatie van een stijlvol design, met al het comfort dat u zoekt. Wij bieden een breed assortiment aan Scandinavische fauteuils en relaxstoelen. Bekijk hieronder de modellen die wij voor u beschikbaar hebben, of bezoek onze showroom.

Scandinavische Designstoelen, Fauteuils & Relaxstoelen

Ons brede assortiment aan online Scandinavische relaxfauteuils en relaxstoelen brengt het Scandinavische design bij u naar binnen. Scandinavische designstoelen staan garant voor hoge kwaliteit, perfect comfort en een tijdloze stijl. Een Scandinavische Designstoel herkent u dan ook direct door zijn duidelijke uitstraling en een minimalistische en sfeervol design. Een aanwinst voor vrijwel elk (Scandinavisch) interieur.

Naast het prachtige design, staat Scandinavische design ook bekend om de hoge kwaliteit van materialen, die vaak ook nog eens duurzaam zijn. De duurzame productie garandeert een goede kwaliteit, en zorgt voor lange levensduur van de stoelen. Scandinavisch meubilair wordt gemaakt van goede stoffen, leer, hout en andere hoge kwaliteit materialen.

Haal écht Scandinavisch design in huis

Het minimalistische en stijlvolle design van Scandinavisch meubilair geeft uw woonruimte een luxueuze uitstraling. Het beeld van Scandinavisch wonen en de Scandinavische leefstijl kunt u zelf in huis halen met een van onze onze designfauteuils. Een luxe sfeer in uw woning creëren? Dan is een Scandinavische Designstoel een absolute must!

Scandinavisch design wordt strek geassocieerd met een moderne look, die lang actueel blijft. Dankzij de unieke stijl kunnen Scandinavische designstoelen iedere ruimte tot leven brengen, van uw woonruimte tot slaapkamer.

Een Scandinavische relaxstoel op maat

Onze Scandinavische designfauteuils hebben ontzettend veel mogelijkheden als het om look en functie gaat. Scandinavische relaxstoelen komen in vele soorten en maten, waardoor er voor iedereen een perfecte relaxstoel bestaat. Bij Zitwereld kunt u een eigen Scandinavische relaxfauteuil samen stellen. De stoel kan volledig op uw wensen worden aangepast, en voor op maat worden gemaakt.

U heeft keuze uit een ruim assortiment aan materialen, stoffen, kleur en pootvormen. Hierdoor heeft u de kans om de perfecte relaxstoel voor uw smaak en wensen te creëren. Onze zitspecialisten staan tot uw beschikking met advies bij het uitkiezen van uw nieuwe Scandinavische Fauteuil.

Daarnaast houden wij bij het het samenstellen van uw persoonlijke Scandinavische relaxstoel rekening met een aantal persoonlijke elementen:

  • Beenlengte
  • Conditie
  • Functionaliteit
  • Zitgedrag
  • Smaak (kleur, stof, poot etc.)

Een Scandinavische Stoel online bestellen? Houd rekening met maatwerk

Wilt u een Scandinavische Relaxfauteuil online bestellen? Doe dit niet zonder onderzoek en maatwerk! Omdat de stoel voor u op maat wordt gemaakt, is het helaas niet mogelijk om een Scandinavische relaxstoel bij ons direct online te bestellen. U kunt wel een afspraak maken, of een terugbel verzoek achterlaten als u een stoel op onze website heeft gevonden.

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een Scandinavische relaxstoel? Neem contact met ons op, dan plannen we gelijk een afspraak in.

Contact opnemen