Scandinavische Relaxstoelen kopen | Zitwereld

4 artikelen  Bent u op zoek naar een relaxstoel in Scandinavische stijl? Scandinavische relaxstoelen en fauteuils staan bekend om hun comfort en luxe uitstraling. Deze tijdloze klassiekers leveren u de ultieme combinatie van een stijlvol design en geweldig zitcomfort. Bij Zitwereld vindt u een breed assortiment aan Zweedse relaxstoelen en fauteuils. Bekijk hieronder onze collectie of breng eens een bezoekje aan onze showroom.

De voordelen van Scandinavische relaxstoelen

Scandinavische relaxstoelen zijn al sinds jaar en dag erg populair en dat is niet voor niets. Deze stoelen uit Zweden, Denemarken en andere landen uit de regio hebben namelijk erg veel voordelen:

  • De relaxstoelen zijn ontworpen volgens Scandinavisch design. Dit betekent dat u geniet van een tijdloze stoel met een minimalistische uitstraling en een sfeervol design. Een aanwinst voor vrijwel elk (Scandinavisch) interieur.
  • Scandinavische relaxfauteuils staan garant voor hoge kwaliteit. Dit ziet u bijvoorbeeld terug in de gebruikte materialen: in het productieproces worden alleen de beste stoffen, leren en houtsoorten gebruikt. De stoelen kunnen daarnaast wel tegen een stootje en hebben een opvallend lange levensduur.
  • De stoelen zijn ook enorm comfortabel. U zit er heerlijk op en daarom mogen we ze met recht ‘relaxstoelen’ noemen.

Haal écht Scandinavisch design in huis

Het minimalistische en stijlvolle design van Scandinavisch meubilair geeft uw woonruimte een luxueuze uitstraling. Het beeld van Scandinavisch wonen en de Scandinavische leefstijl kunt u zelf in huis halen met een van onze designfauteuils. Een luxe sfeer in uw woning creëren? Dan is een Scandinavische of Zweedse relaxstoel een absolute must!

Scandinavisch design wordt sterk geassocieerd met een moderne look, die lang actueel blijft. Dankzij de unieke stijl brengen Scandinavische designstoelen iedere ruimte tot leven, van uw woonruimte tot uw slaapkamer.

Een Scandinavische relaxstoel op maat

Onze Scandinavische relaxfauteuils hebben ontzettend veel mogelijkheden als het om look en functie gaat. Scandinavische relaxstoelen komen in vele soorten en maten, waardoor er voor iedereen een perfecte relaxstoel bestaat. Bij Zitwereld kunt u een eigen Zweedse relaxstoel samenstellen. Wij maken de stoel precies voor u op maat en naar uw wensen.

U heeft keuze uit een ruim assortiment aan materialen, stoffen, kleur en pootvormen. Op deze manier creëren we de perfecte relaxstoel voor uw smaak en wensen. Onze zitspecialisten staan tot uw beschikking met advies bij het uitkiezen van uw nieuwe Scandinavische fauteuil.

Bij het samenstellen van uw persoonlijke Scandinavische relaxstoel houden we rekening met een aantal persoonlijke elementen:

  • Beenlengte
  • Conditie
  • Functionaliteit
  • Zitgedrag
  • Smaak (kleur, stof, poot etc.)

Scandinavische relaxstoel bestellen bij Zitwereld

Wilt u een Scandinavische relaxfauteuil online bestellen? Wij raden dit u niet aan. Omdat hij voor u op maat wordt gemaakt, is het bij Zitwereld dan ook niet mogelijk om een Scandinavische of Zweedse relaxstoel direct online te bestellen. Heeft u interesse in een stoel? Maak dan online een afspraak, of laat een terugbelverzoek achter.

Contact opnemen