EXPERT IN MATRASSEN EN BEDDEN

Bent u op zoek naar een nieuw matras of bed? Bij Zitwereld in Roden vindt u een ruime selectie van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een pocketvering-, een traagschuim- of een traditioneel springmatras? Zoek niet verder, wij hebben het allemaal. Uitsluitend topmerken waaronder Pullman, Eastborn, Avek en Dutch Luxury Bedding. 

Daarnaast bieden we ook diverse soorten toppers aan om uw slaapcomfort nog verder te verhogen. Bezoek ons in de winkel in Roden of bekijk ons aanbod online en laat u adviseren door onze deskundige slaapexperts.

ONTDEK ONS RUIME ASSORTIMENT MATRASSEN EN BEDDEN

VERBETER UW SLAAPCOMFORT

Verbeter uw slaapcomfort met een topper van Zitwereld. Onze toppers zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en hardheden en eenvoudig te plaatsen op uw matras. Ontdek hoe een topper uw slaapcomfort kan verbeteren.

Of u nu op zoek bent naar een boxspring, een ledikant of een eenpersoonsbed, bij ons vindt u wat u zoekt. Onze bedden zijn van hoge kwaliteit en bieden u een goede nachtrust.

Bij Zitwereld in Roden, aan de Westeresch 12, hebben we een ruim aanbod aan matrassen en bedden van topkwaliteit en onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.