Sta op fauteuils & Sta op stoelen kopen | Assen| Zitwereld

69 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Woont u in Assen of omgeving en bent u van plan om een sta op stoel te kopen? Kom dan naar Zitwereld in Roden op nog geen half uur rijden van Assen. Wij hebben het grootste assortiment aan sta op stoelen en fauteuils van heel Noord-Nederland. Al onze sta op stoelen worden voor u op maat gemaakt zodat het altijd perfect bij uw lichaam past. Zo bent u altijd gegarandeerd van het ultieme zitcomfort met een sta op fauteuil van Zitwereld.

Altijd makkelijk opstaan en fijn zitten in een sta op fauteuil

Heeft u wel eens last bij het zitten en opstaan, gaat het moeizaam of doet het soms zelfs pijn? Dan is een sta op stoel het ideale meubelstuk voor u. Sta op stoelen zijn ontworpen met het idee om de bewegingen van het zitten en opstaan te ondersteunen. Sta op fauteuils bezitten een of meer kleine motoren die er voor zorgen dat de stoel met u mee beweegt wanneer u gaat zitten of weer opstaat. Dankzij de ondersteuning die de stoel biedt tijdens deze bewegingen komt u gemakkelijker in en uit de stoel en zult u minder snel last krijgen van lichamelijke klachten.

Een sta op stoel op maat voor het ultieme comfort

Als u een sta op stoel bij ons koopt wordt deze altijd op maat gemaakt. ieder lichaam is anders en daarom is het erg belangrijk dat de stoel goed bij u past. Als de afmetingen niet op u zijn afgesteld kan dat het comfort en ondersteuning van de stoel verminderen en verliest u de voordelen die een sta op stoel brengen. Als de sta op fauteuil goed op maat is gemaakt neemt u een natuurlijke zithouding aan die het beste is voor uw lichamelijk comfort en gezondheid.

Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring met het vinden van de beste sta op stoelen. Ze kijken samen met u naar een aantal elementen en afmetingen zoals;

  • Zithouding
  • Zithoogte
  • Beenlengte
  • Zithoek
  • Nodige ondersteuning

Een groot assortiment verschillende sta op fauteuils

Naast de afmetingen en functies van de sta op stoel kunt u de stoel ook goed bij uw interieur laten passen. U heeft namelijk ook veel opties als het om het design van de fauteuil gaat, u kun onder ander de bekleding, kleur en poten van de sta op stoel zelf uitkiezen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact op of kom direct naar de showroom! Het is op slechts 30 minuten van Assen en in de winkel kunt u veel verschillende sta op fauteuils testen. U kunt ook van te voren een afspraak met onze adviseurs maken, neem contact op en wel plannen een afspraak in wanneer het u uitkomt.

Contact opnemen