Sta op fauteuils & Sta op stoelen kopen | Drachten | Zitwereld

69 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Bent u op zoek naar een sta-op stoel in Drachten en omgeving? Kom dan naar Zitwereld in Roden, onze winkel is op slechts 20 minuten van Drachten. Een sta-op stoel is ideaal voor mensen die wat extra hulp nodig hebben bij het zitten en opstaan. Wij hebben het grootste assortiment sta-op fauteuils van heel Nederland, en onze adviseurs staan klaar om u te helpen bij het kiezen van uw perfecte sta-op stoel.

Makkelijker zitten en staan met een sta op fauteuil

Wanneer u moeite heeft met het zitten en opstaan, of wanneer deze bewegingen pijn doen is een sta op fauteuil een goede oplossing. Een sta op stoel heeft een krachtige, kleine motor die de stoel met uw bewegingen mee laat gaan. Zo hoeft u zich zelf minder in te spannen wanneer u opstaat en zit wat de ongemakken verminderd. Ook hebben wij verschillende sta op fauteuil modellen die meerdere motoren bevatten, zo kunt u bijvoorbeeld de zitsteuningen en de beensteuning los van elkaar bedienen.

Altijd comfortabel in een sta op stoel op maat

Wanneer u een sta op stoel koopt is het belangrijk dat het goed bij uw lichaam past. Het is de bedoeling dat de sta op fauteuil u optimale ondersteuning biedt en dat kan alleen als de stoel goed bij uw lichaam past. Iedereen is anders, daarom worden alle sta op stoelen van Zitwereld speciaal op maat gemaakt. Omdat we de stoel speciaal op u en uw lichaam aanpassen bent u verzekerd van langdurig comfort en de beste zithouding wat ook beter voor uw gezondheid is. Er zijn verschillende elementen waar u rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een relaxstoel. Onze adviseurs hebben jarenlang ervaring op dit gebied en helpen u graag met het vinden van uw ideale relaxstoel, daarom kijken ze samen met u naar onder andere uw;

  • Zithouding
  • Beenlengte
  • Armlengte
  • Zithoek
  • Nodige ondersteuning

Het grootste assortiment sta op stoelen in de buurt van Drachten

In onze showroom op slechts 30 minuten van Drachten hebben wij het grootste assortiment sta op stoelen van heel Nederland. Kom langs om al onze verschillende sta op stoelen te testen en te kijken wat het beste bij u past. Als u van tevoren een afspraak met een van onze adviseurs wilt inplannen kan dat door contact met ons op te nemen. U bent natuurlijk altijd welkom, met of zonder afspraak. Kom snel langs in de showroom vlak bij Drachten op uw ideale sta op fauteuil te vinden!

Contact opnemen