Sta op fauteuils & Sta op stoelen kopen | Friesland | Zitwereld

69 artikelen  


NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Bent u op zoek naar en sta op fauteuil in Friesland? Kom dan naar Zitwereld in Roden! In onze showroom hebben wij het grootste assortiment aan sta op stoelen van heel Noord-Nederland! Een sta op stoel in ideaal voor mensen die net wat extra steun kunnen gebruiken bij het zitten en opstaan. Onze sta op fauteuils worden altijd voor u op maat gemaakt, zo bent u gegarandeerd van het ultieme zitcomfort. Bovendien heeft u keuze uit heel veel opties voor uw sta op fauteuil zoals extra motoren en geïntegreerde warmte elementen.

Sta op stoelen; het ultieme comfort én gemak

Sta op fauteuils zijn ontworpen op mensen te helpen opstaan en weer te gaan zitten, het zijn de perfecte stoelen voor mensen met lichamelijk klachten. Dankzij een kleine maar krachtige motor gaat de sta op stoel mee met de bewegingen en wordt het zitten en opstaan ondersteund. Ook hebben wij sta op stoelen met meerderen motoren, dankzij de aparte motoren heeft u bijvoorbeeld een apart bestuurbare voetensteun waar u fijn met de benen gestrekt kan zitten.

Laat uw sta op fauteuil altijd op maat maken

Om uw comfort te garanderen is het essentieel dat uw sta op stoel voor uw lichaam op maat wordt gemaakt. Als de sta op fauteuil niet de juiste maat voor u is wordt u niet goed ondersteund en zal de stoel minder goed helpen bij het zitten en staan. Als de rugleuning niet goed bij u past dan zal deze ook te weinig of te veel steun bieden waardoor u last van uw rug kan krijgen. Gelukkig zijn onze zitexperts zeer ervaren in het kiezen van de juiste stoelen, en helpen u graag bij het vinden van de beste sta op fauteuil voor u.

Waarom moet u een relaxstoel niet online bestellen

Het is dus erg belangrijk dat de sta op stoel op maat wordt gemaakt, en als u de stoel online koopt dat zal het nooit perfect aan u lichaam afgemeten zijn. Daarom helpen onze adviseurs in de winkel met het selecteren van de juiste afmetingen en opties. Er wordt onder andere naar de volgende elementen gekeken;

  • Functionaliteit
  • Zitgedrag
  • Zithoogte
  • Hoofd- en armsteun
  • De smaak

Kom langs in de showroom in de buurt van Friesland

Als u op zoek bent naar een relaxfauteuil in Friesland bent u bij Zitwereld op de juist plek. Kom langs in onze showroom in Roden waar u al onze sta op stoelen kan uittesten. Het is natuurlijk altijd mogelijk om voorafgaand een afspraak te maken met onze adviseurs. Neem hiervoor contact met ons op, dan plannen we de afspraak direct in!

Contact opnemen