Thuisdemo

WAT IS EEN THUISDEMO?

Bij het maken van de afspraak inventariseren wij welke stoelen passend zijn bij uw wensen. Deze stoelen nemen wij mee naar uw huis om samen te kijken welke stoel u het best past. Veilig, eerlijk en directe beschikking over de juiste stoel.

Alles draait bij ons om uw tevredenheid en comfort. Wij streven ernaar om u de best mogelijke ervaring te bieden bij het vinden van uw ideale stoel. Maak daarom snel een afspraak en laat ons u helpen bij het vinden van uw perfecte match!

Zit de juiste stoel er toch niet bij? Dan nemen wij alle stoelen weer mee en helpen u dan graag in onze showroom verder.

De thuisdemo bieden we aan in Groningen, Friesland en Drenthe. Uiteraard kost een thuisdemo helemaal niks, geen addertjes onder het gras. Niks nada noppes.

Zitwereld Roden thuisdemo aanvragen

THUISDEMO AANVRAGEN

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een thuisdemo aanvragen. Na het invullen van het formulier nemen wij telefonisch contact met u op om de wensen te bespreken en de afspraak in te plannen.

  Heeft u vragen?

  Onze experts staan u graag te woord, of kom langs.
  .

  > Klantenservice

  Thuisdemo

  Directe beschikking over de juiste stoel.
  .

  > Thuisdemo

  Nieuwsberichten

  Lees het laatste nieuws over zitcomfort en Zitwereld.
  .

  > Nieuwsberichten

  Werken bij Zitwereld

  Bekijk de vacatures of neem contact met ons op.
  .

  > Vacatures
  We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.