Witte en Crème kleurige Relaxfauteuils | Relaxstoelen | Zitwereld

15 artikelen  

Verwijder alle


Na een drukke dag is er niks beter dan heerlijk thuiskomen en achterover leunen in een relaxfauteuil. Voeten omhoog en uw lichaam wat rust gunnen. Onze witte en crèmekleurige relaxfauteuils, ook wel relaxstoelen genoemd, bieden u het optimale comfort. Wij bieden u een ruim assortiment van witte relaxstoelen die qua design en functies op veel manieren aan te passen zijn. Zo creeërt u zelf een relaxstoel die past bij uw eigen woonstijl.

Een op maat gemaakte witte fauteuil die perfect bij u past

Bij 50+land kunt u uw eigen witte stoel zelf samenstellen. Wij geven u de mogelijkheid om zelf de look van de stoel te creëren. Wilt u de stoel van stof of leer? Zit u graag zacht of houdt u van een iets stevigere stoel? Heeft u liever een draaifauteuil? Misschien wilt u een relaxstoel met elektrische of handmatige verstelling, of met een sta-op functie. Veel van de relaxfauteuils hebben diverse opties. Daarnaast zijn een aantal stoelen verkrijgbaar meerdere maten. Zo past uw nieuwe relaxstoel altijd binnen uw interieur en bij uw persoonlijke wensen. Toch niet helemaal zeker van een wit of crème kleurige fauteuil? Bekijk dan hier alle relaxfauteuils.

Waarom bestelt uw nieuwe relaxstoel niet online?

Via de website is het helaas niet mogelijk om de relaxfauteuils direct te bestellen. Wél kunt u zich hier oriënteren en bekijken welke fauteuils wij in ons assortiment hebben. Houdt er rekening mee dat u bij vrijwel elke stoel ook nog de kleur zelf kunt bepalen. U zit dus niet vast aan de witte of crème kleur van de relaxfauteuils.

Er is een belangrijke reden waarom u een relaxstoel niet online kunt bestellen. Wij zijn namelijk van mening dat een goede relaxfauteuil altijd maatwerk is waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen. Wij weten precies welke stoel past bij uw situatie. Een relaxstoel kopen die niet geheel past bij uw lichaam is voor onze een no-go.

In de winkel zullen onze adviseurs samen met u gaan kijken naar:

- Beenlengte

- Functionaliteiten

- Conditie

- Zitgedrag

- Smaak

Het grootste assortiment met de beste relaxfauteuils van Noord-Nederland

Een relaxfauteuil wilt u natuurlijk altijd zelf uitproberen en ervaren. In onze showroom in Roden kunt u de stoelen eens in het echt te proberen. Een goede relaxfauteuil is namelijk voor iedereen anders. Afhankelijk van uw lengte en voorkeuren adviseren wij u graag over de beste relaxfauteuil voor u. Maak hier een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen