Witte Sta-op Fauteuils | Sta op stoelen | Leer & Stof | Zitwereld

4 artikelen  

Verwijder alle


Een witte sta op stoel , ofwel sta op fauteuil is perfect als u extra ondersteuning zoekt bij het zitten en opstaan. Het fijne aan een witte sta op stoel is dat de kleine, krachtige motor u helpt met het in en uit de stoel komen. Sta op stoelen dragen ook bij aan een gezonde zithouding, zo blijft uw lichaam flexibel en kunt u het beste op het gebied van zit comfort ervaren.

Een witte sta op stoel op maat

Bij het kiezen van een witte sta op stoel is het heel belangrijk dat er rekening met uw lichaam wordt gehouden. Een sta op stoel hoor comfortabel en functioneel te zijn, zo heeft u nooit moeite met zitten en opstaan. Samen met onze zitspecialisten wordt er gekeken naar wat het beste voor u is. De witte sta op stoel wordt dan voor uw lichaam op maat gemaakt en ingesteld. Iedere sta op stoel is anders, daarom is er voor iedereen wel een ideale sta op stoel.

Een witte sta op stoel is functioneel én mooi

Bij het samenstellen van uw witte sta op stoel heeft u keuze uit meerdere functies en eigenschappen. De motor die u helpt met het zitten en opstaan kan met meerdere standen komen en u kunt ook kiezen hoe krachtig de motor is. Ook zijn er andere extra functies zoals een accufunctie of een warmte element.

Ook als het om de bekleding gaat zijn er veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld voor wit leer of wit kunstleer kiezen, dit houdt u heel makkelijk schoon. Ook hebben we meerdere soorten witte stoffen, wat sommige mensen fijner vinden aanvoelen.

Waarom bestelt u een witte sta op fauteuil niet online?

De keuze van een witte sta op stoel is heel persoonlijk en afhankelijk van uw lichaam. Daarom houden onze adviseurs rekening met het de volgende onderdelen bij het maken van uw stoel:

  • Zithoogte
  • Zitgedrag
  • Conditie
  • Ondersteuning
  • Bekleding (Wit stof, leer, kunstleer)

Wilt u meer weten over hoe u de perfecte witte sta op fauteuil kan vinden? Lees onze blogs voor veel handige tips!

Bezoek de showroom voor hét grootste assortiment sta op fauteuils

Het is fijn om de sta op stoel te testen voordat u een definitief besluit neemt. Bezoek onze showroom voor het grootste aanbod aan witte sta op stoelen in Noord-Nederland. U kunt samen met onze adviseurs kijken welke stoel het best bij u past.

Wilt u een witte sta op stoel kopen? Neem contact met ons op, dan plannen we gelijk een afspraak in.