Zwarte Relaxfauteuils | Relaxstoelen | Leer & Stof | Zitwereld

15 artikelen  

Verwijder alle

NIEUW: Thuisdemo voor relaxfauteuils en sta op stoelen

NIEUW bij Zitwereld: De Thuisdemo. Wij bieden u de mogelijkheid om ons naar u toe te laten komen voor een thuisdemonstratie van onze stoelen. De thuisservice is perfect voor mensen die zelf wat minder mobiel zijn. Wij komen met een selectie van passende stoelen bij u aan huis.

De thuisdemo bieden we aan in heel Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe). Klik op onderstaande knop en vraag een thuisdemonstratie aan! Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen en uw wensen in kaart brengen.

Thuisdemo aanvragen

Onze zwarte Relaxfauteuils (ook wel relaxstoelen genoemd), bieden u een maximaal relaxcomfort. Na een drukke dag is het fijn thuis komen; u kunt relax gaan zitten met de voeten omhoog. De voetstukken van de stoelen zijn gemakkelijk uitklapbaar, zo zit u altijd comfortabel.

Stel uw eigen zwarte relaxstoel samen

Relaxstoelen in de kleur zwart kunt u bij Zitwereld zelf samenstellen. Met uw smaak creëert u zelf de look van de stoel. Wilt u stof of leer? Welk type poot heeft u graag? En wat is uw voorkeur op gebied van leuningen? Misschien wilt u ook nog wel een relaxstoel met accufunctie. Alles is mogelijk, u bepaalt en kunt alles zelf uitkiezen. Zo past uw nieuwe relaxstoel altijd binnen uw interieur en bij u persoonlijke wensen. Toch niet helemaal zeker van de zwarte kleur? Bekijk dan hier alle relaxfauteuils

Waarom bestelt u een nieuwe relaxstoel niet online?

Een relaxstoel online bestellen is helaas niet mogelijk maar u kunt wel een afspraak maken of een terugbel verzoek achter laten als u een stoel hebt gevonden op onze website. Vanzelfsprekend is er een belangrijke reden waarom u een relaxstoel niet online kunt bestellen. Een goede relaxfauteuil is namelijk altijd maatwerk waarbij onder andere rekening gehouden moet worden met uw lichamelijke eigenschappen. Onze adviseurs weten precies welke stoel goed past bij uw situatie. In de winkel zullen onze adviseurs onder andere samen met u gaan kijken naar:

  • Beenlengte
  • Functionaliteiten
  • Conditie
  • Zitgedrag
  • Smaak

In onze showroom hét grootste assortiment zwarte fauteuils van Noord-Nederland

Een relaxfauteuil wilt u natuurlijk altijd testen en ervaren. In onze showroom bieden wij u de kans om de stoelen eens in het echt te proberen. Onze adviseurs kunnen u daarnaast alle handige weetjes en eigenschappen van de relaxfauteuils uitleggen. Ze hebben al jaren ervaring met de stoelen in combinatie met de eigenschappen van uw lichaam en kunnen u dus van een goed advies voorzien.

Contact opnemen