Bent u op zoek naar extra comfort en functionaliteit in uw nieuwe bank? Dan is een verstelbare relaxbank de perfect keuze voor u. Ontdek drie redenen om te kiezen voor een verstelbare relaxbank die uw zitervaring nog aangenamer maakt!

 

Ultiem zitgenot met een elektrisch verstelbare bank

Een elektrisch verstelbare bank is de ideale oplossing voor mensen die willen genieten van extra comfort. Denk aan lekker achterover leunen met de relaxfunctie, waarbij de benen op de voetensteun kunnen rusten. Ook is een op maat gemaakte bank ideaal voor mensen die moeite hebben met opstaan uit lage zitmeubels. Deze relaxbanken worden volledig naar wens gemaakt, zodat u zelf de hoogte en diepte kunt kiezen die voor u comfortabel zijn. Hierdoor kunt u prettig zitten en gemakkelijk opstaan. Bovendien bieden de banken extra ondersteuning door de hoge rugleuning. Dit is met name erg geschikt voor mensen met rugklachten of voor wie op de zithouding wilt letten. Onze Jelsi relaxbank bevat verstelbare zitdieptes, waardoor u een middagdutje kunt doen zonder naar bed te gaan. Met een druk op de knop gaat de zitten naar voren, zodat u lekker languit kunt zitten of liggen en de bank breder maakt.

 

Comfort en modern design gaan hand in hand

Wanneer u investeert in een relaxbank, wilt u er zeker van zijn dat deze niet alleen comfortabel is, maar ook qua ontwerp en functies met de tijd meegaat. Moderne relaxbanken bieden een scala aan voordelen die bijdragen aan uw zitervaring en comfort. Hieronder beschrijven we een aantal voordelen:

 • Veelzijdigheid: Moderne relaxbanken zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachten. Ze passen zich aan uw behoeften aan, of u nu wilt loungen, lezen, tv-kijken of even een dutje wilt doen. De verstelbare functies maken het mogelijk om verschillende zithoudingen te ervaren, zodat u altijd optimaal kunt genieten van uw relaxmoment.
 • Optimaal zitcomfort: Comfort staat voorop bij een relaxbank. De bank is zo ontworpen dat deze uw lichaam op de juiste manier ondersteunt. Hierdoor kunt u lekker lang op een prettige manier zitten.
 • Individuele aanpassingen: Ieder persoon is anders, bij Zitwereld begrijpen wij dat. Met functies zoals aanpasbare zithoogte en- diepte kunt u de bank afstemmen op uw lichaam en voorkeuren, zoals u altijd een optimale en ergonomische zitpositie heeft.
 • Verstelbare hoofdsteun: Uw nek en hoofd verdienen ook de juiste ondersteuning. Moderne relaxbanken kunnen worden uitgerust met verstelbare hoofdsteunen, zodat u uw hoofd comfortabel kunt positioneren en eventuele spanning in uw nek en schouders kunt verminderen.

 

Een uitschuifbare bank past iedereen

Kent u dat gevoel? U denkt eindelijk de perfecte relaxbank te hebben gevonden, maar blijkt dat anderen er niet comfortabel op zitten. Misschien hebben uw partner of gasten er geen problemen mee, terwijl u met uw voeten niet goed bij de grond kunt komen. Geen zorgen, want wij bieden hier een slimme oplossing voor; namelijk de relaxbank met uitschuifbare zitting. Hieronder ziet u een overzicht van wat deze bank te bieden heeft:

 • Optimaal comfort voor mensen met een langer postuur dankzij het diepe zitvlak
 • Ideaal voor mensen met een kleinere bouw door een minder diep zitvlak
 • Gemakkelijk te bedienen
 • Aanpasbaar per zitvlak
 • Altijd verzekerd van goed zitten
 • Eenvoudige overgang van zitten naar opstaan
 • Stijlvolle bedieningsknoppen

Kortom, een verstelbare relaxbank biedt niet alleen comfort, maar ook functionaliteit en stijl. Met veelzijdige opties en individuele aanpassingen kunt u optimaal genieten van uw zitervaring, terwijl de duurzame materialen en moderne vormgeving ervoor zorgen dat uw relaxbank nog vele jaren een geliefde plek zal zijn in huis.

 

Lees ook: Harmonie creëren 

 

Gemakkelijk vanuit uw eigen woonkamer onze stoelen uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van onze gratis thuisdemo service. Uw favoriete relaxstoelen worden meegenomen door de adviseur, zodat u ze thuis kunt bekijken en op uw gemak kunt uitproberen. Een thuisdemo maakt u door het aanvraagformulier in te vullen.

 

Wilt u een bezoekje brengen aan onze winkel?

U bent van harte welkom in onze winkel in Roden. U kunt een winkelafspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon binnen te komen voor een kopje koffie of thee.

 

Social media

Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!