Wilt u lekker met de benen omhoog relaxen? Met een luxe relaxstoel in de woonkamer kan dat het beste! Maar wat is nou de beste relaxstoel? Dat is de door uw volledig samengestelde stoel, zodat de stoel volledig aansluit op uw wensen en uw lichaam. Wat zijn de punten waar u op moet letten bij de aankoop van een relaxstoel? Hieronder worden een aantal punten toegelicht die voor u belangrijk zijn bij het aanschaffen van een relaxstoel.

 

Kies de beste relaxopties van uw luxe relaxfauteuil

U kunt uw stoel laten uitvoeren met extra mogelijkheden, zodat u nog meer kunt ontspannen. Denk hierbij aan de relaxstand, waarbij de benen omhoog kunnen en de rugleuning naar achteren kan. Of een verstelbare hoofdsteun, om uw nek extra te ondersteunen om nekklachten te voorkomen. Geef uw rug extra ondersteuning door te kiezen voor een verstelbare lendensteun of kies voor de handige sta-op functie, waarmee u zonder moeite uit de stoel kunt opstaan. Voor de ultieme relax ervaring verwend u uzelf met een luxe elektrische relaxfauteuil met verwarming en massage!

 

Handmatig of elektrisch verstelbare relaxfauteuil in de woonkamer?

Het is belangrijk om na te denken hoe u uw relaxfauteuil wilt verstellen en welke extra functies hiervoor gekozen kunnen worden. Wij zetten de mogelijkheden en de voor- en nadelen voor u op een rijtje:

 

Voordelen van een handmatig verstelbare relaxfauteuil

√ Geen kabel aan de stoel

√ Geen stroom nodig

√ Voordelig

           ________________

Voordelen van een elektrisch verstelbare relaxfauteuil

Geen inspanning nodig

√ Veel relaxopties

√ Luxe ervaring

 

De juiste afmetingen voor uw relaxfauteuil

De juiste zithouding is erg belangrijk om goed te kunnen ontspannen. Uw lichaamslengte en bouw zijn erg belangrijk om mee te nemen in de keuze voor de bestel stoel. Bij Zitwereld wordt de relaxstoel voor u op maat gemaakt. Aan de hand van 21 meetpunten wordt er bepaald hoe groot, breed en hoog de stoel moet worden, zodat de stoel perfect bij u past.

 

Kies het beste materiaal voor de relaxfauteuil in uw woonkamer

Het bepalen van het beste materiaal voor uw relaxstoel kan best lastig zijn. Elk materiaalsoort heeft unieke kenmerken. We zetten de voor- en nadelen voor u op een rijtje:

 

Voordelen van een leren relaxfauteuil

Ideaal bij huisdieren en (stof)allergieën

Gemakkelijk te reinigen

Luxe uitstraling

Duurzaam

Tijdloos

Sterk

           ________________

Voordelen van een stoffen relaxfauteuil

Veel kleuren mogelijk

Voelt aangenaam

Sfeervol

 

Personaliseer uw eigen luxe relaxfauteuil

U kunt bij ons kiezen uit een ruime collectie relaxstoelen. Er zijn ook veel mogelijkheden om uw stoel helemaal naar wens aan te passen. U heeft de keus uit ruim 100 kleuren stof en leder. Tevens kunt u bij de meeste modellen zelfs de soort en kleur poot kiezen en is er een keuze uit open of dichte armleuningen. Daarnaast is het ook mogelijk om uw elektrische stoel uit te laten voeren met een accu, een snoer, een afstandsbediening of sensortoetsen aan de zijkant. Laat u adviseren en inspireren in de winkel om zo te achterhalen wat het beste bij uw smaak, woonstijl en lichaam past!

 

Gemakkelijk vanuit uw eigen woonkamer onze stoelen uitproberen?

Maak dan vrijblijvend gebruik van onze gratis thuisdemo service. Uw favoriete relaxstoelen worden meegenomen door de adviseur, zodat u ze thuis kunt bekijken en op uw gemak kunt uitproberen. Een thuisdemo maakt u door het aanvraagformulier in te vullen.

 

Wilt u een bezoekje brengen aan onze winkel?

U bent van harte welkom in onze winkel in Roden. U kunt een winkelafspraak maken met één van onze adviseurs. Zij geven u graag advies. U bent uiteraard ook van harte welkom om gewoon binnen te komen voor een kopje koffie of thee.

 

Social media

Volgt u ons al op Facebook en Instagram? Zo mist u nooit meer iets van onze dagelijkse tips over comfortabel zitten. Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan en we zien u daar graag!